ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Μαΐου 23, 2010

Παπανδρέου στη El Pais: «Δώστε μας χρόνο για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές»


Οργώνει ο Γιώργος τον πλανήτη και καλά κάνει.

«Δώστε μας χρόνο για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν». Αυτό τονίζει ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais επιρρίπτοντας σαφείς ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στα μέτρα που έχουν ληφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου τα χαρακτηρίζει «σκληρά» αλλά και πάλι αντιπαραθέτει τον παράγοντα «χρόνο», λέγοντας: «Δεν είχαμε χρόνο και έτσι αναγκαστήκαμε να πάρουμε αυτά τα επείγοντα μέτρα λόγω της πίεσης των
αγορών και για να δείξουμε ότι είμαστε αποφασιστικοί.»

Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα αναδιαπραγμάτευσης του χρέους ή χρεοκοπίας της Ελλάδας, ενώ υπογραμμίζει το ρόλο που έπαιξε η ταχύτητα λήψης αποφάσεων στο θέμα των αντιδράσεων των αγορών. «Από την πρώτη φάση της κρίσης, εγώ ο ίδιος και άλλοι ηγέτες σημειώναμε την αναγκαιότητα να ληφθούν μέτρα με επείγουσες διαδικασίες για να ρυθμίσουμε το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Δυστυχώς η διεθνής κοινότητα δεν αντέδρασε έγκαιρα».

Καταλήγοντας, ο έλληνας πρωθυπουργός απευθύνεται στους ευρωπαίους εταίρους μας και αφού αναφέρει ότι η Ελλάδα έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, τους καλεί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας, κάτι που ούτως η άλλως -όπως λέει- θα ωφελούσε και την Ευρώπη.

skai.gr