ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Μαΐου 30, 2010

Μόνο ένα break για διαφημίσεις η ΝΕΤ στη Eurovision!!!!

Γερουλάνε έτσι στην τύχη θα τα αφήσεις όλα? Με 40% τηλεθέαση μόνο ένα διάλλειμα διαφημίσεων! Το οποίο διάλλειμα ήταν και γεμάτο με διαφημίσεις προγραμμάτων της ΕΤ (Μπίλιω,LOST,Φαραντούρη) και τη "glamouratη" διαφήμιση καλλυντικών Madison! Για χορηγό δεν μιλάμε...καλά δεν μπορούσατε να ρίξετε τις τιμές σας πιό πολύ για να βρείτε κανένα καλό χορηγό?

Κάτι περίεργο συμβαίνει εκεί στην ΕΡΤ. Από που θα βγάλουν χρήματα? Είπαμε να μας βγει φθηνή η Eurovision, αλλά όχι και να αφήσουμε στην τύχη και τα έσοδα. Κοιμάτε το τμήμα διαφήμισης της ΕΤ?

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Μόνο ένα διάλλειμα για διαφημίσεις έκανε η ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της Eurovision! Ακόμα και όταν τελείωσαν τα τραγούδια, στο σημείο όπου οι διοργανωτές βάζουν κάτι αδιάφορα videos δεν σταματησαν τη μετάδοση παρά μόνο για ένα  μικρό διάλλειμα προς
το τέλος του μέρους και μάλιστα ως επί το πλείστον με διαφημίσεις προγραμμάτων της ΕΡΤ! Δεν γίνονται αυτά. Δηλαδή από που θα βγάλει χρήματα η δημόσια τηλεόραση αν δεν βγάλει απο την Eurovision και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Τι κάνει το τμήμα διαφήμισης και εσόδων της δημόσιας τηλεόρασης?