ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

Ο Αντώνης προσπαθεί να προλάβει τα επόμενα βήματα της Ντόρας


Στη χθεσινή συνάντηση που ζήτησε ο Άρης από τον Αντώνη του έθεσε το θέμα στα ίσα! Για ποιο λόγο δηλαδή του γίνεται όλη αυτή η πολεμική και τι προτείθεται να κάνει. Ο Σαμαράς έκανε τον ανήξερο, ενώ παράλληλα του μίλησε σε πολύ ψυχρό ύφος, του στυλ «Έτσι όπως τα κανες, τι έρχεσαι να μου ζητήσεις τώρα»

Το κρέμασμα του Σπηλιωτόπουλου είναι για τον Σαμαρά θέμα επιβίωσης. Ο αρχηγος της ΝΔ βλέπει ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες, για να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις με το κατάλληλο timing. Ο Σπηλιωτόπουλος (μαζί με κάποιους ακόμα) θεωρείται από
το περιβάλλον Σαμαρά, δούρειος ίππος της Ντόρας και σίγουρα ένα στέλεχος που έτσι και αλλιώς σε κάποια φάση θα φύγει από τη ΝΔ, αφού ούτε συμφωνεί με την φιλοσοφία της νέας ΝΔ, αλλά ούτε το κλίμα τον σηκώνει με την προϊστορία αλλά και τα νέα στελέχη και "περιβάλλοντα" που έχουν αναλάβει τα ηνία στις Ριγίλλης. Έτσι ο Σαμαράς θέλει να τον ακυρώσει ως πολιτικό προτού την κάνει από το κόμμα, έτσι ώστε να μην μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κάποιο "άλλο κόμμα".  Εξού και ενώ γίνεται χαμός με άλλα και άλλα σκανδαλα αυτή την εποχή, το θέμα του Σπηλιωτόπουλου ερχεται και επανέρχεται δρυμήτερο.