ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Μαΐου 15, 2010

Ο Μεταρρυθμιστικός οργασμός συνεχίζετε και στην εκπαίδευση!

Θα περάσουν σχεδόν 75.000 στα πανεπιστημιακά ιδρύματα από τους 93.000 υποψηφίους! Απορούμε για πιο λόγο γίνονται οι πανελλήνιες! Σας κοιτάμε στα μάτια και σας ρωτάμε ειλικρινά : Έτσι πιστεύετε ότι θα αλλάξουμε και θα πάμε μπροστά κυρία Υπουργέ?

Δηλώσεις (με δικά μας σχόλια σε παρένθεση) για τις πανελλήνιες εξετάσεις, μετά την επίσκεψη της στο1ο ΓΕΛ Αργυρούπολης :

Στις πανελλήνιες εξετάσεις συμμετέχουν 93.000 νέοι άνθρωποι, αγόρια και κορίτσια (ε άνθρωποι, το είπαμε δεν χρειάζεται διευκρίνιση). Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία (και θα την έχουν! αφού εσείς
φροντίσατε να περνάνε σχεδόν όλοι) και αποτελέσματα σύμφωνα με τις προσδοκίες, τα όνειρα και τις προσπάθειές τους (μπερδεύεστε,
οι προσπάθειες είναι μάλλον αδιάφορος παράγοντας για το υπάρχον σύστημα πανελληνίων).
Ξέρουμε όλοι ότι η ζωή δεν είναι μια στιγμή (είναι πολλές στιγμές. ε και?). Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για αυτούς που θέλουν και προσπαθούν (αυτό το λέει για αυτούς που θα μείνουν έξω από τα πανεπιστήμια? θα μας τρελάνει το Αννουλάκι! μη σας πούμε ότι οι 12.000 που δεν θα περάσουν θα είναι και οι τυχεροί που δεν θα χάσουν χρόνο. Γιατί δεν τους λέτε την αλήθεια κυρία Διαμαντοπούλου?).
Θα ήθελα για τις εξετάσεις να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα (και τους ωρομίσθιους? και τους βοηθητικούς? αυτοί να δεις πόσο θέλουν να σε ευχαριστήσουν), που με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη είναι κοντά στα παιδιά. Όπως και όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου (οι κακοπληρωμένοι), που μέρες τώρα δουλεύουν μέρα νύχτα (καλά μεγάλο ξεβόλεμα ρε σεις! μην ανησυχείτε όμως παιδιά, γιατί τελειώνει όπου να ναι ο μήνας που θρέφει τους 11 -από πλευράς φόρτου εργασίας ) για την καλή οργάνωση των εξετάσεων (για να δούμε μέχρι το τέλος, γιατί υπάρχει και περίπτωση να σηκωθούμε ένα πρωί και να δούμε τα θέματα της επόμενης ημέρας στον Αυτιά).