ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

O τρομερός 12χρονος στον οποίο υποκλίθηκε η Lady Gaga και όλη η Αμερική



Καταλαβαίνετε βέβαια ότι από δω και πέρα ο Greyson θα  γίνει μια χρυσή κότα! Μαζί με αυτό ας ελπίζουμε το παιδί να μην χαλάσει και να εξελίξει το ταλέντο του αυτό, με τον καλύτερο τρόπο, για να τον δούμε να κάνει ωραίες δουλειές στο μέλλον.

Ο Greyson Chance πόσταρε για πλάκα τη δική του version του Paparazzi της Gaga ,στο youtube. Μετά ήρθε και  το Twitter και ξαφνικά έγινε διάσημος σε όλη την Αμερική. Και όλα αυτά μέσα σε δύο μήνες!

Είναι πραγματικά μια πολύ διαφορετική version του τραγουδιού την οποία τραγουδάει φοβερά ο μικρός. Στη συνέχεια τον κάλεσε η Helen DeGeneres στο show της, όπου και σε ζωντανή μετάδοση του μίλησε η Lady Gaga, η οποία του  είπε οτι είναι πολύ γλυκός και ότι την έχει ενθουσιάσει η version του μικρού. Επίσης του είπε να συνεχίσει αυτό που κάνει και να μείνει μακρυά από τα κορίτσια και αφοσιωμένος στη μουσική του! Ο μικρός τα έπαιξε!

Εμφανισιακά είναι το στυλ του Justin Bieber, αλλά φωνητικά υπάρχει χαώδης διαφορά, Ζουζουνια-Αλεξίου! Παρακάτω δείτε τα δυο videos. Ακούστε μόνο πόσο διαφορετικό είναι αυτό το παιδί...