ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

Θέλει να φέρει νέα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή

Σκεπτική πολύ είναι η Ντόρα, για το πότε πρέπει να κάνει την κίνηση, σε ποιους θα βασιστεί και τι νέο πρέπει να παρουσιάσει, ώστε να μην φτιάξει απλά "άλλο ένα κόμμα".

Η πρώην υπουργός αποκλείει κάθε σκέψη δημιουργίας κόμματος σε πρώτο χρόνο, για πάρα πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί
κανέναν δεν ενδιαφέρει στην παρούσα φάση ένα νέο κόμμα, μιας και ο Παπανδρέου έχει την απόλυτη στήριξη των Ελληνων,. Δεύτερον γιατί ένα νέο κόμμα θέλει οργάνωση και πλάνο και η Ντόρα μόλις λίγους μήνες πριν, δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για μια τέτοια εξέλιξη. Επίσης, φτιάχνοντας νέο κόμμα θα χρειαστεί να ορθώσει αντιπολιτευτικό λόγο, κάτι το οποίο δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση αφού λίγο πολύ συμφωνεί με τις κινήσεις Παπανδρέου, αλλά και αναγνωρίζει και την κρισιμότητα της κατάστασης και προσπαθεί να αποφύγει κάθε κομματικό παιχνίδι.

Η Μπακογιάννη, αποδεσμευμένη πλέον από τα κομματικά δεσμά και τους εδραιωμένους νεοδημοκράτες πολιτικούς, προτίθεται να φτιάξει μια ομάδα πολιτευτών με πολύ κατεβασμένο μέσο όρο ηλικίας, με άτομα δηλαδή που δεν μπορούν να "προσπελάσουν" το πλήθος των βουλευτών και πρώην βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που "στοιβάζονται" στις λίστες, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Η Ντόρα εκτιμάει ότι μπορεί να δελεάσει νέους πολιτικούς καλώντας τους να συμμετάσχουν σε ένα νέο κόμμα, με το σκεπτικό ότι θα έχουν προοπτικές και δεν θα υπάρχουν οι αρτηριοσκληρωτικές δομές της ΝΔ. Πηγές επιλογής θα αποτελέσουν η ΟΝΝΕΔ αλλά και η ελληνική περιφέρεια με την οποία η Μπακογιάννη διατηρεί πολύ καλή επαφή.