ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Μαΐου 19, 2010

Έρχεται θύελλα αποκαλύψεων και για άλλους βουλευτές και στελεχη του ΠΑΣΟΚ...

Άποψη: Θα την καταντήσουμε την Ελλάδα Αργεντινη, άμα την φέρουμε στην πτώχευση.  Από δω και πέρα είναι και δική μας ευθύνη.

Να αναμένεται σύντομα και πολλές ακόμα αποκαλύψεις για διάφορους. Ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να κάνει κανονικό ανασχηματισμό, αν δεν καταλαγιάσει το κλίμα αυτό βρώμικου πολέμου. Η επιλογή του να πάει σε εξεταστικές διάφορα θέματα -έστω και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους- έχει ερεθίσει τους πάντες που είναι εμπλεκόμενοι και αυτό οδηγεί
στην κατάσταση που ζούμε και θα ζήσουμε το επόμενο διαστημα με τις αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα.

Δεν οδηγεί πουθενά όμως αυτή η διαδικασία καθόδου στα έγκατα που κάνουμε τη συγκεκριμένη στιγμή. Ικανοποιούμε μόνο την δίψα μας για αίμα και την οργή μας, κάτι όμως που δεν κάνει καλό στην γενική έκτακτη κατάσταση της Ελλάδας.

Δυστυχώς αντί να ασχολούμαστε με τις πραγματικές πολιτικές και τα προβλήματα μας -για άλλη μια φορά-, η χώρα βυθίζεται ολοένα και πιό πολύ σε αυτό το ατέλειωτο βρώμικο σπιράλ αποκαλύψεων, γίνονται εξεταστικές μόνο με επικοινωνιακό νόημα, αλλά και διάφοροι διακινούν πληροφορίες για διαφορους και γενικά δεν υπάρχει τέλος. Είναι τόσο κρίμα που δεν βλέπουμε  ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά και επίσης δεν συνειδητοποιούμε σε ποια κατάσταση ακριβώς βρίσκεται η χώρα μας.