ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Μαΐου 23, 2010

Η γερμανική κοινοβουλευτική επιτροπή συζήτησε το πρόβλημα του ελληνικού τουρισμού!


Εμείς εδώ ασχολούμαστε με σκάνδαλα. Πάλι παραμερίζουμε την πραγματικότητα!

Ο εκπρόσωπος των Πρασίνων βουλευτής Tessel, πρότεινε όλοι οι αρχηγοί γερμανικών κομμάτων να κάνουν επίσημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα και να δοθεί σε αυτό δημοσιότητα, έτσι ώστε να προσπεράσει η χώρα μας τον σκόπελο της αρνητικής επικαιρότητας.

Την ώρα που στην χώρα μας ασχολούμαστε με σκανδαλολογίες, σκανδαλοθηρίες, σκάνδαλα και σκανδαλάκια, και την ώρα που η οικονομία μας βυθίζεται αναπτυξιακά, το Γερμανικό κοινοβούλιο ασχολείται με το τι μέτρα να προτείνει στην Ελλάδα, για το πρόβλημα της μείωσης του τουρισμού και τη βελτίωση της λανθασμένης εικόνας της χώρας μας!   Οι Γερμανοί συζήτησαν στην κοινοβουλευτική τους "Επιτροπή για τον Τουρισμό", το θέμα της στήριξης της Ελλάδας. Μιλώντας στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ, ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο, Δημητρης Ράλλης, ανέφερε ότι τον κάλεσε η επιτροπή
να πει την γνώμη του και να γίνει μια εκ βαθέων συζήτηση για το πως μπορούν να προταθούν κάποια μέτρα άμεσων αποτελεσμάτων για την κρίση στον ελληνικό τουρισμό που είναι η ατμομηχανή της οικονομίας μας. Ο Πρέσβης κ. Ράλλης ανέλυσε τα δεδομένα της παρούσας κατάστασης στη χώρα μας, ενώ υπογράμμισε ότι μεταδίδεται στα ξένα ΜΜΕ μια διαστρεβλωμένη εικόνα για την Ελλάδα, που προέρχεται από τον φόβο των ξένων για τα επεισόδια και τα συλλαλητήρια. Ο βουλευτής και εκπρόσωπος των Πράσινων κ. Tessel, κατέκρινε όποια από τα γερμανικά ΜΜΕ συμβάλουν στη δημιουργία αρνητικής εικόνας για τη χώρα μας, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να βγουν όλοι και να πουν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας στη χώρα μας, ώστε η Ελλάδα να στηριχθεί και να βγει από την κρίση με τις δικές της δυνάμεις. Πρότεινε επίσης όλοι οι αρχηγοί γερμανικών κομμάτων να κάνουν επίσημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Γερμανία και να δοθεί σε αυτό δημοσιότητα.