ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

Όχι στον ΑΝΤ1 η Σια Κοσιωνη, η τριτανηψιά της Στάη (επειδή μοιάζουν το λέμε).

Σχόλιο του Αντιι : Παραμένει στον ΣΚΑΙ ... Και που να πήγαινε δηλαδή?Τρελή είναι η κοπέλλα να αφήσει το "δημόσιο" του ΣΚΑΙ και να τρέχει στην ανισόρροπη "οικογένεια" του ΑΝΤ1.Ας βρούνε τι θέλουν πρώτα αυτοί και μετά το συζητάμε ... ε Σία?
Εξακολουθεί το τμήμα ενημέρωσης του ΑΝΤ1 να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το πώς θα πορευτεί από την νέα σεζόν με τις ειδήσεις. Μαθαίνουμε ότι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Στρατής Λιαρέλλης έχει υποβάλει έναν φάκελο με τις προτάσεις του στον ιδιοκτήτη του σταθμού προκειμένου να τον μελετήσει και να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Πάντως εκτός της Μαρίας Χούκλη, ο Στρατής Λιαρέλλης προσέγγισε και την Σία Κοσιώνη του
Σκάι, αλλά η δημοσιογράφος αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, λέγοντας ότι δεν έχει κανέναν λόγο να εγκαταλείψει το Φάληρο. Να σημειωθεί ότι η Σία Κοσιώνη σύμφωνα με εσωτερικές έρευνες που διεξάγουν τα κανάλια για δική τους χρήση, θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα των ειδήσεων στο μέλλον. Λογικό ο Στρατής Λιαρέλλης να θέλει να επενδύσει επάνω της, αλλά δεν του βγήκε. Για αυτό το πιθανότερο σενάριο - εκτός απροόπτου, η θέση του κεντρικού παρουσιαστή των ειδήσεων του ΑΝΤ1 να καλυφθεί εσωτερικά.