ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 17/6/2010

Από : kostasblog

Οι ελληνικές εταιρείες διανομής έχουν χιούμορ. Σου λέει, έχει περάσει η πρώτη εβδομάδα Μουντιάλ και οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν πια σπάσει τα νεύρα ακόμα και των πιο ήρεμων συζύγων για τη κλεισούρα και τις εξόδους που χάνουν, για να ακούν κάθε βράδυ τις Βουβουζελες και τους Αμο-κάτι και Αμο-έτσι. Και επειδή η επιστήμη της γυναικείας ψυχ(ασθένειας)-ολογιας λέει ότι δε θα τη βγάλεις πέρα με ένα σεξ, έβγαλαν σήμερα 4 (!) ρομαντικές κομεντί στους κινηματογράφους, λες και θα πρέπει την έξοδο να την πληρώσεις με σινεμομουρμούρα. 
 
Έχουμε και λέμε.
Γράμματα στην Ιουλιετα (‘...εσύ ξέρεις από πότε έχεις να μου γράψεις ρομαντικά λογάκια;’)
The Back-up Plan (‘...εγώ πότε θα γίνω μάνα;’)
Με το Ζόρι Μαζί (‘...αν μου το έκανες σε εμένα αυτό, θα στο έκοβα.’)
Δεν Είναι για τα Μούτρα σου (‘...ααχ, δεν άκουγα τη μάνα μου.’)
The A-Team ...Καλά, πρέπει να είσαι πολύ άντρας για να την πας σε περιπέτεια, τέτοιες μέρες. 
Έχει και ματσάρα σήμερα... 

The A-Team, του Joe Carnahan.
Περιπέτεια
τεστοστερόνης βασισμένη στην ομώνυμη σειρά των 80’s με τους Liam Neeson, Bradley Cooper, Patrick Wilson, Quinton ‘Rampage’ Jackson και τη Jessica Biel για ξεκάρφωμα. 

Σκηνή ανθολογίας όταν ένα άρμα (τανκ) πέφτει από ένα αεροπλάνο(!) που το μετέφερε και, πέφτοντας ο Cooper πυροβολεί από τον πυργίσκο και ρίχνει ένα μαχητικό! 
Καταλάβατε... 

Ρομαντικό δράμα με την Amanda Seyfried στο ρόλο μιας λογοδοσμένης κοπέλας που βρίσκει αφορμή σε ένα γράμμα στον τουριστικό χώρο του σπιτιού της Ιουλιετας για να ερωτοτροπήσει με άλλον. 

Η παραπάνω περίληψη είναι για να καταλάβετε πώς βλέπουμε εμείς οι άντρες τέτοιες ρομαντικές κομεντί: Όπως είναι στη πραγματικότητα. 

Σεξοκωμωδια με τον Jay Baruchel στο ρόλο ενός άσχημου σεκιουριτα αεροδρομίου που τον καψουρευεται η super hot Alice Eve και οι φίλοι του – όλοι άσχημοι – δεν το πιστεύουν. 

The Back-up Plan, του Alan Poul.
Όχι, ο τίτλος δεν αναφέρεται στο γερο σημείο του σώματος της πρωταγωνίστριας Jennifer Lopez, αλλά στο πως μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος αν το αποφασίσει.
Δε δίνει λογαριασμό, δε παίρνει λογαριασμό. 

Αισθηματική κομεντί με την εξαφανισμένη Meg Ryan και τον Timothy Hutton όπου ο δεύτερος έχει βρει γκόμενα και η πρώτη τον αλυσοδένει στη λεκάνη της τουαλέτας για να μην τη παρατήσει.
Να μια καλή ιδέα, ε φίλες μου; 

Παιζονται ακομη:
Γαλλική δραματική όπου ένας κινηματογραφικός παραγωγός προσπαθεί να κρατήσει τα προβλήματα της δουλειάς μακριά από το σπίτι του. 
Σιωπηλός     Γάμος (Nunta Muta), του Οράτιου Μαλελε.
Ρουμανική ταινία όπου ένας γάμος γίνεται στα βουβά λόγω του θανάτου του Στάλιν. 

Καλό Σινεμά!