ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

Θα βάλουν τον 10χρονο Will Philips να οδηγήσει το Gay Parade του Arkansas


Αυτό που θα γίνει στο Gay parade του Αρκανσας στις ΗΠΑ, ακούγεται λίγο creepy ... οι διοργανωτές της gay παρέλασης, θα βάλουν λέει τον 10χρονο Will Philips μπροστάρη στους διαδηλωτές. Την ίδια στιγμή, ο Ομπαμα που πριν μερικές βδομάδες, ανακύρηξε επισήμως τον Ιούνιο "μήνα των διαδηλώσεων υπερηφάνιας των ομοφυλοφύλων, προχθές το βράδυ, δείπνησε με gay εργαζομένους του Λευκού Οίκου, κάνοντας μια πολύ θερμή ομιλία.

Ο μικρός Will Philips από το Arkansas, είχε αρνηθεί να επαναλαβει στο σχολείο, τον "Όρκο (ή Δέσμευση) Υπακοής" ( Pledge of Allegiance), κάτι σαν τη προσευχή που λέμε εμείς στα δικά μας σχολεία. Αυτό συνέβη γιατί -εξήγησε ο μικρός- ο όρκος αναφέρει "...με ελευθερία και δικαιοσύνη προς όλους." τη στιγμή που αυτό δεν τηρείται για τους ομοφιλοφυλους, τις λεσβίες και τα τραβεστί. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στα αμερικάνικα media και τώρα
που διοργανώνεται gay παρέλαση στο Arkansas, οι διοργανωτές θα βάλουν τον μικρό Will να προπορεύεται στην παρέλαση αλλά και να κάνει την εναρκτήρια ομιλία! Να αναφερθεί επίσης ότι η μητέρα και ο πατέρας του μικρού τον υποστηρίζουν σε κάθε του κίνηση.

Είναι άδικο πάντως να εμπλέκουν ένα μικρό παιδί σε αυτόν τον κοινωνικό αγώνα -είτε αυτό είναι αρκετά ώριμο για την ηλικία του, είτε ισχυρίζεται ότι ξέρει τι κάνει. Το θέμα είναι φλέγον, προκαλεί και είναι απερισκεψία η έκθεση ενός παιδιού σε μια τέτοια υπόθεση, ιδίως σε μια περιοχή σαν το Arkansas, που αποτελεί αμερικάνικη επαρχία, επομένως είναι και συντηρητικοί σε σχέση με μεγαλουπόλεις όπως το Los Angeles και η Νέα Υόρκη. Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι γονείς!