ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

Βγενόπουλος : "Δεν φεύγω από την Ελλάδα, θα το παλέψω όσο μπορώ!" ...εντάξει παίδες μπορείτε να ησυχάσετε. Μένει δεν φεύγει!

Μιλάμε για τον πιο άσπιλο και αμόλυντο Έλληνα αγωνιστή ... πάντα έτσι εμφανίζεται. Και ο πιό κλαψομούνης επίσης. Όλο η ίδια ιστορία ... μπηκε στην Παναθα σαν μητέρα Τερέζα, προσπαθεί να μπει στη πολιτική σαν σωτήρας...βαρεθήκαμε να ακούμε τη μίρλα του, ότι τάχα αυτός παίζει το παιχνίδι τίμια, ενώ οι άλλοι κακοί έλληνες επιχειρηματίες είναι που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας. Ο κύριος Βγενόπουλος δεν είναι που αναδύχθηκε μέσα από την πανωλεθρία του Ελληνικού λαού με το χρηματιστήριο?  Η' μήπως κάνουμε λάθος? 

... όχι δεν κάνουμε λάθος, καρά-τσεκαρισμένο! Είναι μέσα σε αυτούς που ανώνυμα και αφηρημένα βρίζει ο Ελληνικός λαός, ότι κέρδισαν από το χρηματιστήριο.

Επιπλέον, αποκάλεσε την Ξενογιαννακοπούλου τίμια αλλά
ότι δεν κάνει για τη θέση που έχει. Σοβαρά ρε Βγενόπουλε? Τι ήθελες να βάλουμε εσένα ή κανενα από τα βαμπίρ στελέχη σου? Μόλις μίλησε λίγο σκληρά η Ξενογιαννακοπουλου που είπε ότι τελείωσε το πάρτι για τους προμηθευτές της Υγείας, βγήκε ο πολυεπιχειρηματίας και πολυμέτοχος του συγκροτημτος "Υγεια" να πουλήσει κόντρα τσαμπουκά, αντι να στηρίξει την Υπουργό. Και μόνο από αυτό φαίνεται καθαρά προς τα που βρίσκονται τα σκοτεινά συμφεροντά του.


Η μια είναι τίμια αλλά δεν κάνει, η άλλη είναι άσχημη, ο άλλος είναι λαμόγιο, ο άλλος είναι έτσι , ο άλλος κοκορέτσι, όλοι είναι σκάρτοι, να κάνουν πέρα να έρθει ο Βγενόπουλος να μας σώσει!