ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

Αύριο ο Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφτεί την Ελλάδα! (axaxouxaa!)

Από : papaioannou.wordpress.com
Σχολιο Antii : Αναμεταδίδουμε το ωραίο χιουμοράκι, όμως δίνουμε και συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί επιδεικνύει μια υπερκινητικότητα ανα τον πλανήτη και συνηθισμένοι στη ραθυμία του Καραμανλή, μας έχει αφήσει λίγο άφωνους τούτος εδώ. 

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρωθυπουργός ο όποιος αναμένεται να προεδρεύσει του υπουργικού συμβούλιου. Για την εκδήλωση διανεμήθει στο τύπο σχετική ανακοίνωση με το πρόγραμμα:

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2010
Υπό την  Προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου  Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει αύριο, Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 2.00 μ.μ., το Υπουργικό Συμβούλιο. (Βουλή)
Στο επίκεντρο της συζήτησης θα
βρεθούν τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι στο αυριανό υπουργικό θα παραχθούν ειδήσεις ή ότι απλώς επανασχεδιάζεται η επικοινωνιακή στρατηγική. Ο πρωθυπουργός δεν ζήτησε τιμητική φρουρά στο αεροδρόμιο ως εκ τούτου το  πρωτόκολλο για περιπτώσεις  υψηλών επισκεπτών δεν θα τηρηθεί.
Για λόγους ασφαλείας δεν διέρρευσε το πόσες ημέρες θα παραμείνει στην Ελλάδα και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας  του υψηλού επισκέπτη .
=================

Σχόλιο: Γυρίσατε???