ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2010

Μπακογιάννη στο ΣΚΑΪ : Είμαστε η χώρα της διαστρέβλωσης. Αν αυτό δεν αλλάξει δε θα κάνουμε τίποτα. Πρέπει να αλλάξουμε γιατί φτάσαμε στο τέλος


Για Ropax και Zenith : Θεωρω αυτό που γινεται είναι απολύτως απαράδεκτο. Απλως δεν έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε. Και βρισκόμαστε στην πιό δυσκολη στιγμή για την Ελλάδα ... αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να φέρει ένα νομοσχέδιο που δεν λύνει ουσιαστικά το πρόβλημα, δεν διευκολύνει τις κρουαζιέρες και δεν εξασφαλίζει και τις θέσεις εργασίας, γιατί βάζει περιορισμούς και όρους και στην ουσία αν τελικά τα πλοία πάνε σε άλλα λιμάνια τα πλοία, θα χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας.

Για τις μεταφορές: Οι απελευθερωση των μεταφορών είναι βασική προϋποθεση για να μπορέσει να λειτουργήσει ανταγωνιστικά η Ελλάδα ... Δεν έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε και βρισκόμαστε στο χείλος της αβύσσου ... Είμαστε η χώρα όπου ο,τιδήποτε μπορούσαμε να κάνουμε και να σκεφτούμε για να αυξήσουμε το κόστος το έχουμε κάνει. Αν δεν αλλάξουμε αυτή τη λογική, δεν θα κάνουμε τίποτα.