ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

Μαριγώ Λεμού Πατίτσα : Δεν ξέρω γιατί το έκαναν θέμα. Πηγαίνετε στις ψυχοθεραπείες και στα group therapy να ρωτήσετε ...

Στον κόσμο της αυτή ... και όλη της η οικογένεια!
Προκλητικότατη και με όλη την αναισθησία και αλάζονεία που μπορεί να διακρίνει ένα πάμπλουτο άτομο, δίνει συνέντευξη στην Σασα Σταματη της Espresso για το "party του Αβέρωφ" και στην ουσία παροτρύνει όλους τους Έλληνες να πάνε σε group therapy και ψυχολόγο! Τέλος δεν ξεχνάει να τονίσει ότι η οικογένεια της βοηθάει φτωχούς... για να μαθαίνετε αχάριστοι...

Δείτε παρακάτω μερικές από τις δηλώσεις της:

«Γιατί πήρε τέτοια έκταση το θέμα; Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Πηγαίνετε στις ψυχοθεραπείες, στα group therapy να τους ρωτήσετε. Εγώ δεν είμαι ψυχολόγος. Πηγαίνετε να ρωτήσετε τους ειδικούς, τους ψυχιάτρους...»
«Αν προκαλέσαμε; Φυσικά και όχι. Δεν κάναμε τίποτα άσχημο. Ισα-ίσα, εμείς βοηθάμε πάρα πολύ φτωχό κόσμο»
«Τα έχω ακούσει όλα αυτά, μην κουράζεσαι
να τα επαναλαμβάνεις. Σου τονίζω ξανά ότι και πριν από δύο χρόνια κάναμε το ίδιο. Τότε δεν ενόχλησε; Πρέπει να σκεφτούν κάποιοι ότι αυτή η οικογένεια έχει ίδρυμα και προσφέρει έργο. Ομως στη ζωή υπάρχουν οι κακεντρεχείς και οι ζηλιάρηδες»
«Αρχικά τουλάχιστον με ενόχλησε λιγάκι, όμως στην πορεία που έμαθα από ποιους ακούγονται αυτά τα πράγματα  έπαψα να ασχολούμαι, "ξε-ενοχλήθηκα"»