ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2010

Το πιό "νεαρό" κόμμα θελει να φτιάξει η Ντόρα - Δείτε ποιοί είναι μόνο στο Antii


Σήμερα εδώ στο Antii σας έχουμε καυτά νέα...Πολύ κατεβασμένος ο μέσος όρος ηλικίας στο νέο κόμμα που ψήνεται (για να ακριβολογούμε ένα από τα νέα κόμματα!). 

Γιώργος Παπανικολάου(πρωην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, νυν ευρωβουλευτης), Σιμος Κεδίκογλου, 
Λίνα Κλείτου(παρουσιάστρια ειδήσεων ΝΕΤ), Σοφία Καλαντζάκου, 
Αλεξανδρος Χρυσαφης (υποψηφιος ΝΔ Σέρρες), Μιχάλης Μπεκίρης (βουλευτης ΝΔ Αχαϊας), Θοδωρος Σκυλακάκης, Άρης Σπηλιωτοπουλος, Απόστολος Τζιτζικώστας(ΝΔ,πρωην βουλευτης), Λάζαρος Τζαβδαριδης(ΝΔ, πρωην βουλευτης), Λινα Χατζή (υποψηφια ΝΔ Αιτωλοακαρνανια), Κωστής Χατζηδάκης, Πέτρος Τατούλης


Πέρα από αυτούς που σας παρουσιάζει σήμερα το Antii, το επιτελείο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ψάχνει διαρκώς για νέα άτομα στην περιφέρεια, με καθαρά πρακτικό πνεύμα, φιλελεύθερες απόψεις και νέα μυαλά. 

Τα στελέχη του νέου κόμματος θα είναι τριών ειδών: 1. Εντελώς νέοι στην πολιτική, 2. Πρώην Νεο Δημοκράτες που έχουν ήδη φύγει απ'το κόμμα, 3. Νεο Δημοκράτες που θα αποχωρήσουν σταδιακά από την ΝΔ, σε διαφορετικές περιόδους, κάνοντας κινέζικο βασανιστήριο στον Αντώνη Σαμαρά!
Όσον αφορά τους παλιούς από Νέα Δημοκρατία, η Μπακογιάννη
σκέφτεται ποιοί χωράνε στον σχεδιασμό του νέου κόμματος και ποιοί όχι ... Ο Κιλτίδης καθώς θα περνάνε οι ημέρες μάλλον θα οδεύει προς τον Καρατζαφέρη, αν και επιθυμία του ίδιου είναι το νέο κόμμα της Ντόρας, ενώ υπάρχουν και άλλοι που υποστήριζαν την Ντόρα όπως π.χ. ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν περιλαμβάνονται στο νέο σχεδιασμό και μάλλον θα προωθηθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως δήμαρχοι ή περιφερειαρχες.

Ο Τατουλης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μέσα στη νέα προσπαθεια, μιας και ένα φιλελευθερο κόμμα τον ενδιαφέρει, αλλά και η Μπακογιάννη εκτιμά ότι ήταν από τους λίγους που δεν φοβήθηκαν να μιλήσουν και γενικά στα μάτια του κόσμου είναι σχετικά δικαιωμένος, έπειτα απ'όλα αυτά που συνέβησαν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.