ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

Φοβερό! Πιγκ-πογκ έκαναν τους ελεγκτές της τρόικας! Ανεβοκατέβαιναν ορόφους για να μάθουν ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα!

Χθές, τρελάθηκαν οι ελεγκτές της τρόικας να ανεβοκατεβαίνουν ορόφους! Τους έλεγαν στο Υπουργείο Οικονομικών τα επιχειρήματα και τα στοιχεία τους, κατέβαιναν οι ελεγκτές στο Υπ. Οικονομιας να επιβεβαιώσουν, οι κάτω τους λέγαν άλλα, ανέβαιναν ξανά επάνω. Και αυτή η δουλειά έγινε αρκετές φορές! Πάνω-Κάτω ... Καλά, καψώνια τους κάνουν? Γιατί δεν τα βρίσκουν και γινόμαστε επιπλέον ρεζίλι

Η Κατσέλη ισχυρίζεται ότι ο πληθωρισμός ανέβηκε από τους φόρους που επέβαλε το Υπουργείο Οικονομικών και ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Ισχυρίζεται ότι αυτή κάνει τη δουλειά της και ότι ο πληθωρισμός θα ήταν μόνο 1,3% χωρίς τους την αύξηση του ΦΠΑ, τους φόρους σε καύσιμα κτλ. Μάλιστα εχθές προσκόμισε στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής στοιχεία. Από την άλλη, ο Παπακωνσταντίνου ισχυρίζεται ότι
οι φόροι που επέβαλε τον Ιανουάριο δικαιολογούν ένα μικρό μόνο μέρος της συνολικής αύξησης του πληθωρισμού και ότι οι αναποτελεσματικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπ. Οικονομίας είναι που φταίνε για την έκρηξη του τιμαριθμου.

Πάντως  νομίζουμε είναι ξεκάθαρο ότι φταίνε οι φόροι που έπεσαν πάνω σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από τον Ιανουάριο. Ίσως η κυβέρνηση και η τρόικα, θέλουν να προσφέρουν κάλυψη στον Παπακωνσταντίνου για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει να φέρει εις πέρας  και γι'αυτό βρήκαν ως εξιλαστήριο θύμα τη Κατσέλη για να φάει και αυτή λίγο "μαύρο" (πολιτικό κόστος), μιας και γενικά επειδή δεν είναι πολύ αποφασιστική οπαδός του δρόμου που βαδίζει η κυβέρνηση, θέλουν να την "τζάσουν" σιγά-σιγά και στην επόμενη στροφή, έχοντας μια "καλή" δικαιολογία.