ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

Το σενάριο του "Alejandro" : Ένας οργισμένος στρατος gay ανδρών δέρνει μια γυμνή καλόγρια που συμβολίζει την Καθολική εκκλησία!

Παρ'ότι αναθρεμένη καθολική από μικρή -όπως τουλάχιστο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της που την έχουμε ήδη αναρτήσει- η Lady Gaga μάλλον θα κάνει καιρό να πατήσει το πόδι της στην εκκλησία! Ένας οργισμένος gay στρατός ξυλοκοπεί μια γυμνή  καλόγρια που συμβολίζει την καθολική εκκλησία που καταπιέζει τους gay... αν μη τι άλλο θα θέλαμε να ξέρουμε την άποψη του Πάπα Βενέδικτου για αυτή τη δημιουργική έκφραση της Gaga και των συνεργατών της! Ίσως μάθουμε ποιος ξέρει ...

Το antiitroktiko σας παρουσιάζει το σενάριο/στόρυ του video clip και μεταφράζει για σάς (για σάς, και μόνο για σας) την αλληγορία του.

Το βίντεο αρχίζει δείχνοντας μας ένα στρατό από ανδρες με nazi κοστούμια (συμβολίζουν τους gay, τις λεσβίες και τους bisexual), να χορεύουν ένα στρατιωτικό, δυναμικό και συγχρονισμένο χωρό (όπως ο Αλκαίος και οι friends ένα πράμα), που είναι σαν να ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλει η κοινωνία από αυτούς. Στην συνέχεια έρχετε το βράδυ, η ώρα της ημέρας όπου οι συγκεκριμένες ομάδες βρίσκουν χώρο να εκφράσουν την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα τους. Τις που γίνεται βεβαίως όπως καταλαβαίνετε. Στη συνέχεια η Gaga ως μια καλόγρια ντυμένη με άσπρο μανδύα και σταυρούς στο ρούχο της και σε όλο της το σώμα, συμβολίζει την καθολική εκκλησία που κατακρίνει τους gay. Στο τελευταίο μέρος οι gay ανδρες την "σπανε στο ξύλο" της βγάζουν τους σταυρούς (που συμβολίζουν τα πρέπει) και αυτή γυμνή πλέον παραδίδεται σε αυτούς.