ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

Χέρι-χέρι Κιλτίδης - Καρατζαφέρης ... χθες ήρθαν ακόμα πιό κοντά

Αφού με τη χθεσινή του πανηγυρική αθώωση, αναβαπτίστηκε, ο Κιλτίδης σκέφτεται τις επιλογές που έχει. Ο Καρατζαφέρης του κάνει στενό μαρκάρισμα και μάλλον οι συνθηκες τον ευννοούν...

Χθες το βραδάκι, στο La Strada στο Ψυχικό (ξανά), ο Καρατζαφέρης τραπέζωσε τον Κιλτίδη.  Μέσα σε 10 μέρες φάγαν μαζί 2 φορές! Και δεν υπολογίζουμε και άλλες 6-7 τους προηγουμενους 4 μήνες (κατά δήλωση του ίδιου του Καρατζαφέρη).

Όπως ακριβώς σας έχουμε ήδη ενημερωσει εδώ στο Antii, ο Κιλτίδης θέλει Ντόρα, αλλά η Ντόρα σχεδιάζει νέο κόμμα, χωρίς συντηρητικούς. Όσο φίλος και να είναι ο Κιλτίδης,  η Μπακογιάννη δεν θα διακινδυνεύσει να μαγαρέψει λόγω ισορροπιών και προσωπικών φιλιων, αυτό που έχει στο μυαλό της, δηλαδή ένα νέο κόμμα, με νέα άτομα και μυαλά. Και είναι ηλίου φαεινότερο ότι σε κάτι τέτοιο δεν χωράνε άτομα σαν
τον Κιλτίδη. Αντίθετα, ο Καρατζαφέρης που πριν ένα μήνα είχε μπλέξει το εγκώμιο του Κώστα Κιλτίδη, ξεροσταλιάζει για να τον πάρει στο ΛΑΟΣ έχοντας πει ότι τον θεωρεί σημαντικό στέλεχος της δεξιάς παραταξης, αλλά και αυθεντικό λαϊκο άνθρωπο. Δεν χάνει ευκαιρία να τον ψήνει, ξέροντας ότι το Κιλκίς έχει μεγάλες προοπτικές για το ΛΑΟΣ, πολύ περισσότερο εάν τον έχειστις λίστες του. Στην εποχή του νέου γερμανικού εκλογικού νόμου που ανατέλει και των συνεργασιών που αυτός προωθεί, μια "γέφυρα" (Κιλτίδης) είναι πάντα χρήσιμη.

Μην ξεχνάμε άλλωστε τη φιλία του Κιλτίδη με τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη, με τους τελευταίους δύο να τους γνωρίζει πάνω από 20 χρόνια.