ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιουνίου 08, 2010

Σήμερα θα έφευγε ο Κιλτίδης ... αλλά έμεινε μέχρι να αποφασίσει που θα πάει

Σήμερα έφτασε στο τσακ ο Κιλτίδης να φύγει από τη ΝΔ. Ο ίδιος θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί και να περιμένει την ίδρυση νέου κόμματος από τη Μπακογιάννη. Αυτή όμως ... δεν! Και έτσι το ΛΑΟΣ περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες.

Η κατάσταση είναι πιό περίπλοκη απ'οτι φαίνεται...έγκυρες πηγές τονίζουν ότι ενώ ο Κιλτίδης είναι σε άμεση επαφή με την Μπακογιάννη, η ίδια σκέφτεται ότι ο Κιλτίδης και "λερωμένο πουκάμισο" έχει αλλά και η πολιτική τους φιλοσοφία στην ουσία της, δεν ταιριάζει. Ποτέ δεν ταίριαζε, αλλά η ιστορία της διαδοχής του Κώστα Καραμανλή, την ανάγκαζε τόσα χρόνια να προσεταιριστεί βουλευτές που υπό άλλες περιπτώσεις δεν θα το έκανε. Έπρεπε να έχει μια ομάδα βουλευτών που θα την υποστήριζαν ανα πάσα στιγμή.

Ο Κώστας Κιλτίδης πέρα του ότι είναι σε ελεύθερη πτώση σε ψήφους στο Κιλκίς, υπήρξε οπαδός ακροδεξιών πολιτικών ομάδων, τιμούσε και τιμάει το Βίτσι κάθε χρόνο και στους λόγους του στην ιδιαίτερη πατρίδα του δεν ξεχνά ποτέ κυριολεκτικά να
βροντοφωνάξει ότι είναι δεξιός (έχει αναφερθεί ότι πολλές φορές το κάνει με δάκρυα στα μάτια!). Πράγματα δηλαδή που η Μπακογιάννηδεν φαίνεται να συμμερίζεται.

Υπό αυτή τη σκοπιά, η Ντόρα Μπακογιάννη σκέφτεται πως το νέο σκηνικό που δημιουργείται στη πολιτική σκηνή της Ελλάδος, πρέπει να έχει ξεκάθαρες πολιτικές δυνάμεις. Οι φιλελεύθεροι από δώ, οι δεξιοί από κει, στα πρότυπα και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, επειδή πιστεύει ότι και το μέλλον της Ελλάδος (ειδικά και με τον νέο "γερμανικό" εκλογικό νόμο) είναι οι κυβερνήσεις συνεργασίας, είτε αυτές θα είναι σε συνεργασία με το ΛΑΟΣ, είτε με το φιλελευθερο-σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, είτε με το νέο κόμμα του διαλακτικού, μετριοπαθή και ευρωπαϊστή Κουβέλη -εφόσον βέβαια αυτό "πιάσει" ρίζες στο νέο σκηνικό.

Έτσι αυτή τη στιγμή η Μπακογιάννη, "σμπρώχνει" τον Κιλτίδη προς το ΛΑΟΣ. Επειδή όμως ό ίδιος δεν το έχει χωνέψει ακόμα, τον τρενάρει μέχρι να ωριμάσει η ιδέα. Η Ντόρα θέλει να έχει άτομα στο ΛΑΟΣ με τα οποία να μπορεί να συνομιλεί "from day one" όπως λένε και οι Άγγλοι. Έτσι ο Κιλτίδης θα αποτελέσει και γέφυρα προς το ΛΑΟΣ κάτι το οποίο επιθυμεί και ο Καρατζαφέρης.