ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

Σοϊμπλε - Με μεγάλες σιωπές και τα μάτια καρφωμένα στο πάτωμα έλεγε και ξανάλεγε στον δημοσιογράφο του BBC ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει

Με μεγάλη θέληση να στηρίξει την προσπάθεια της Ελλάδας, αλλά καθόλου πειστικός πάραυτα, εμφανίστηκε ο Βολφγκανγκ Σοϊμπλε. Ο δημοσιογράφος του BBC ρωτούσε επίμονα στην συνέντευξη που πήρε από τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, αν η Ελλάδα θα τα καταφέρει τελικά. O 68χρονος Σοϊμπλε που είναι καθηλωμένος σε καροτσάκι από το 1990 (απόπειρα δολοφονίας από ψυχοπαθή), ζορίστηκε τόσο που έκανε γκριμάτσες δυσφορίας και κοιτούσε συνεχώς το πάτωμα, ακόμα και όταν έλεγε ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει. 

Τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα όπως φαίνεται...
οι Ευρωπαϊκες κυβερνήσεις έλπιζαν ότι θα μπορούσε η Ελλάδα να κερδίσει περισσότερο χρόνο (2-3 χρόνια), αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν και τώρα εκτιμούν 6μήνες με 1 χρόνο, γιατί πρέπει να κάνουμε πάρα πολλα και η Ελλάδα έχει κολήσει στην αρχή, δεν έχει ασχοληθεί καν με τα αναπτυξιακά, και χωρίς να ληφθούν αναπτυξιακα και διαρθρωτικά μέτρα, δεν υπάρχει καμία ελπίδα, ότι θυσίες θα γίνονται απ΄τον Ελληνικό λαό θα εξανεμίζονται.