ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Ελληνάρες μου είμαστε αχάριστος λαός! ... και κοκορόμυαλος. Με λίγα λόγια "κωλοέλληνες" όπως λέει και ο Σαββόπουλος

Μια φορά και έναν καιρό, ένας άσχετος από μπάλα λαός, οι Ελληνάρες (χαρακτηριστικό παράδειγμα τους ο Μεγαλέφαντος!), πήραν με τη βοήθεια της τύχης και ενός καλού Γερμανού προπονητή ένα ονειρικό Euro. Οι Έλληνες όμως ως γνωστόν είναι αχάριστος λαός και επιπλέον ξέχασαν τη μικρή λεπτομέρεια ... ότι είναι άσχετοι από μπάλα! Οπότε θέλησαν να διώξουν με τις κλωτσιές τον Γερμανό (για δεύτερη φορά ... ή για τρίτη? χάσαμε το μέτρημα ...) 

Γραφικοί Ελληναράδες κατακλύσαν τα ερτζιανά, τις τηλεοράσεις, τις εφημερίδες και το παίζουν μάγκες στην μπάλα, ενώ στην πραγματικότητα, απλά ... ξεχνάνε ότι ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ! Επίσης, δεν τους κόβει να σκεφτούν ότι η Ελλάδα σε λίγο θα γυρίσει στα πέτρινα χρόνια όπου σταύρωνε 2 νίκες το χρόνο...τελικά μάλλον αξίζουμε
τα χειρότερα που έρχονται!

Λίγο πριν το match με τη Νιγηρία, ας ελπίσουμε να βρεθούν σε καλή μέρα τα παιδιά, για να σταματήσουν για λίγο οι άσχετοι με τη μπάλα Ελληνάρες, γιατί αυτή η επίδειξη εθνικής βλακείας και μαλάκυνσης από μεγάλη μερίδα αχάριστων Ελλήνων είναι πραγματικά θλιβερή και εξοργιστική γιατί ξεφτυλίζουν τη ράτσα μας.