ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

Φεύγει η Ντόρα από τη ΝΔ. Νεό κεντρώο κόμμα με στόχο το 10% και ανοιχτό σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Πως τα φέρνει η ζωή ...

Όλοι περιμέναμε να εμφανιστεί κάποιος σωτήρας έξω από το σημερινό πολιτικό σύστημα για να εκμεταλευτεί την κατάσταση, και κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά πιθανά ονόματα. Με τους επιχειρηματίες όμως και τους δημοσιογράφους να είναι στο ίδιο τσουβάλι που έχει βάλει ο κόσμος τους πολιτικούς, το νέο μπορεί να έρθει ...
από το παλιό, πιστεύουν μερικοί. Δηλάδη επειδή από τη χώρα μας λείπει η φιλοσοφία κυβερνήσεων συνεργασιών, η Ντορούλα θα κάνει πείραμα να εισαγάγει στη χώρα μας, αυτή τη φιλοσοφία. το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρει ένα 10% ώστε να είναι ισχυρή η γνώμη της σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές.

Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει η Ντόρα, αρχίζοντας από σήμερα, δίνοντας σήμερα τη στήριξη της στον Παπανδρέου, ουσιαστικά θα πάρει μέρος στην επιβολή τον σκληρών μέτρων που μας περιμένουν και θα πάρει το μεριδιο φτυσίματος που της αναλογεί. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί και δεν θα αφήσει τον Παπανδρέου να φάει όλο το σκατό μόνος του. Ο Σαμαράς από την άλλη που σφυρίζει αδιάφορα και ασχολείται με το πως δεν θα τον κράξουν οι συντηριτικοί βουλευταδες της επαρχίας, που τον υποστήριξαν εως τώρα, θα πει Οχι στο ΔΝΤ (λες και ξέρει να προτείνει άλλον δρόμο), με την ελπίδα να μην ταυτιστεί με το σκληρό πρόγραμμα λιτότητας και να πάρει την πρωθυπουργία στις επόμενες εκλογές. Που να ξυπνούσαν τα ψώνια μονομιάς να εβλεπαν όμως ότι γύρισε ανάποδα ο ντουνιάς, όπως λέει και ο sfakattack! Ακόμα να καταλάβει ο Σαμαρίδης ότι πλέον αυτές οι παλαιοκομματικές τακτικές, πάει πέρασε ο καιρός τους ανεπιστρεπτι.