ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Μαΐου 10, 2010

Αυτή την ώρα: Μεγαλοδημοσιογράφοι που δεν ξέρουν να συζητούν και να παίρνουν συνεντευξεις

Στη συνέντευξη της Μπακογιάννη, μόνο Πυργιώτη και Κύρτσος, κάνουν ερωτήσεις &περιμένουν να ακούσουν απάντηση. Κοραή-Χνικολάου-Στάη απλά κάνουν αυτάρεσκα τις και-καλά πνευματώδεις ερωτήσεις τους &μπλέκονται ο ένας με τη φωνή του άλλου. Λυπηρό φαινόμενο για τους "έμπειρους" δημοσιογράφους μας.

Καμαρώστε στο ALTER το υψηλό επίπεδο της ελληνικής δημοσιογραφίας (σε όλους τους τομείς τελικά είμαστε πάτος!). Η Σταη χαμογελάει ειρωνικά σαν να πινει καφε Βουκουρεστίου-Βαλαωρίτου με τις φίλες της, η Κοραή μιλάει πάνω σε όλους σαν άλλη μαθητρια σε τάξη γυμνασίου που θέλει να πει αυτή το μάθημα, ενώ ο Χατζηνικολάου προσπαθεί να πετάξει τις ατάκες του για να νιώσει έξυπνος, αφήνοντας την συνέντευξη να γίνεται χάβρα κατά στιγμές.

Κατά τ'αλλα η Μπακογιάννη προσπαθεί να δικαιολογήθει, ανυψώνοντας τεχνητά....
τα κίνητρα της φυγής-διαγραφής της και επίσης προσπαθεί να αρθρώσει τον πρώτο αυτόνομο πλέον αντιπολιτευτικό λόγο της. Έχει αρχίσει το σχέδιο του να πάρει αποστάσεις από τη Σαμαρική ΝΔ και να κάνει εποικοδομιτική αντιπολίτευση στον Γιώργο που και-καλά φταίει για την κατάσταση της χώρας, επειδή κυβερνά 6 μήνες!