ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

Οι τύποι στο τρωκτικό είναι άσχετοι και το παίζουν και δημοσιογράφοι!!! φοβερή η άγνοια τους



Δες τε τι γράφουν τα παιδιά στο troktiko! Δες τε στο Link παρακάτω. Όχι τίποτα άλλο, όλοι κάνουμε λάθη, αλλά το ότι δεν γνωρίζουν μερικές φορές πολλά βασικά πράγματα και κάνουν σχόλια στο βρόντο,
πρέπει καποτε να λέμε και τίποτα. Πόσο μάλλον που ξέρουμε πως είναι μεγαλοδημοσιογράφοι. Aυτά τα βιντεάκια τα έδειχνε ο καρατζαφέρης και ο λιακοπουλος κάποτε και χαίρονταν ότι μας λένε κάτι και ανακαλύψαν την Αμερική.


http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5071.html

Δεν γνωρίζουν τίποτα από πολιτικές επιστήμες, δεν ξέρουν τίποτα από ευρωπαική ενοποίηση!!! Μόνο για καμιά τζούλια είναι καλοί σκανδαλοθηρες. Η ολοκληρωση της ευρώπης προυποθέτει αυτά που λέει η Μπενάκη και όλα αυτά γράφονται στις θεμελιωδης συνθήκες της Ευρωπαικης Ένωσης, δηλάδη αφού πάμε για μια ενωμένη Ευρώπη, και η Ελλάδα και η Ιρλανδία και η Γαλλία και η Γερμανία και όλες οι χώρες θα εκχωρήσουν  κυριαρχικά δικαιώματα και άλλα, υπέρ του νέου ομοσπονδιακου σχηματισμού. Με λλιγα λόγια δεν θα κάνει ο καθένας ότι να ναι, αλλά τα κεντρικά όργανα της Ευρώπης θα πάρουν αρμοδιότητες για να συντονίσουν την καλύτερη μίξη των κρατών της Ευρώπης. Με λίγα λόγια η Ευρωπαική επιτροπή θα πιέζει την Ελλάδα να ανταπεξέλθει στις υποχρώσεις της, θα την ελέγχει, όπως και όλα τα υπόλοιπα κράτη, επίσης θα πιέζει την Γερμανία αν δεν θέλει , να δώσει βοήθεια στην Ελλάδα και ας μην θέλουν οι Γερμανοί κτλ, και όλα αυτά υπέρ της ενωμένης Ευρώπης.

Σε κάθε περίπτωση η Μπενάκη δεν τα έβγαλε αυτά απ'το μυαλό της, είναι φρασεις και συνθήκες που ξέρουν όλοι οι ευρωπαίοι που ενδιαφέρονται να μαθουν. παντως σόρρυ παιδιά αλλά φαίνεται πραγματικά η ασχετοσύνη σας σε μερικά ποστ. Πρέπει να διαβάζετε και τίποτα σοβαρό και όχι μόνο φυλλάδες, πρώτο θέμα και αγιος ο θεός! Αντε αρχίστε διάβασμα γιατί δεν προλαβένετε!