ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιουλίου 09, 2010

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 08/7/2010

Από : kostasblog - Δείτε τα καινουργια trailers ταινιών στην Ελλάδα πιο γρήγορα απ'όλους! 

Πατήστε εδώ για τη συνοπτική παρουσίαση των ταινιων της εβδομάδας ή διαβάστε παρακάτω ...
Αυτό το καλοκαίρι, το ελληνικό κινηματογραφικό blog που χάρη στην αποδοχή και το ενδιαφέρον σας έφτασε σε 5ψηφια νούμερα επισκέψεων μηνιαίως, θα αλλάξει όνομα και ίσως εμφάνιση στα πρότυπα επαγγελματικών siτε του είδους. 

Η ομάδα που γράφει στο KostasBlog μεγαλώνει, ανανεώνεται και οργανώνεται.
Ο Κωνσταντίνος Π. θα ξεκινήσει σύντομα τα ποστ του και θα ασχολείται με τα animation, ένα είδος που όλοι ξέρετε πόσο έλειψε από το blog, ο Σπύρος Α. έχει ήδη ξεκινήσει με τα Αφιερώματα του, ο κριτικός Γιάννης Π. συνεχίζει με την εμπειρία του να μας βοηθάει, ο Paparazzi εξ Αμερικής πιστός φίλος από τις πρώτες μας μέρες και εγώ...στα πάντα. 

Αλλά υπάρχουν τόσα είδη ακόμα...Ευρωπαϊκός κιν/φος, σινεφιλ, Asian Films, indie, family, vintage, horror, ντοκιμαντέρ, classics, Awards, Φεστιβάλ και δεκάδες ειδήσεις με τις οποίες μπορεί κάποιος ν’ασχοληθει αρκεί να αγαπάει αυτό που κάνει και να μπορεί να αγαπήσει αυτό το blog. 


‘Και τι θα κερδίσω εγώ;’ Χμμ...για ρίξτε μια ματιά εδώ.
 

I Love You Phillip Morris, των Glenn Ficarra και John Requa.
Κατ’αρχας, η ταινία δεν έχει καμία σχέση με το κάπνισμα.  

Είναι μια υπερβολική gay φάρσα κομεντοδραματοποιημενης βιογραφίας ενός απατεωνάκου ομοφυλόφιλου, του Steven Jay Russell που είχε ως χόμπι να δραπετεύει από τις αμερικανικές φυλακές τη δεκαετία του 90.  

Και επειδή ένα τέτοιο πράγμα δεν το πουλάς εύκολα, η παρουσία του Jim Carrey κρίθηκε επιτακτική για να κάνει τα τρελά του, κάτι που προσωπικά με θλίβει πολύ, καθώς είμαι από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει που πιστεύουν ότι ο Jim είναι καλός ηθοποιός και αξίζει περισσότερα.  

Οκ, Jimmy, αφού το θες συνέχισε να λες Ναι Σε Ολα και να δίνεις γλωσσόφιλα στον Ewan McGregor.

Γιατί και άλλοι έπαιξαν τους gay (Colin Firth στο A Single Man) αλλά κατόρθωσαν να είναι αξιοπρεπείς και δεν γελοιοποιήθηκαν φωνάζοντας ‘Μη δαγκώνεις...’ όταν ο συμπρωταγωνιστής του έπαιρνε πίπα! 

Σηκωτός για τη Συναυλία (Get Him To The Greek), του Nicholas Stoller. 

Καλή κωμωδία όπου το κακό παιδί της Βρετανικής ποπ (ο  Βρετανός Russell Brand που έγινε γνωστός ως ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός comedian σατιρίζοντας το Big Brother στο BBC το 2004 και από το 2007 το γύρισε στην ηθοποιία) να χωρίζει από τη μεγάλη και αληθινή του αγάπη, τη Jackie Q (η γλυκούλα Rose Byrne σε ...απίστευτη αμφίεση) και τη καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.  

Το τελευταίο του single απορρίφθηκε παγκοσμίως, ο πατέρας του έγραψε βιβλίο με το πόσο εγωιστή γιο έχει(!) και ο ίδιος πνίγει το καημό του μεταξύ ναρκωτικών, ποτών και σεξ...πολύ σεξ.  

Η μόνη ελπίδα να αναστήσει τη καριέρα του είναι να εμφανιστεί στην επετειακη συναυλία στο Greek Theatre of Los Angeles, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.  

Την ...mission impossible αναλαμβάνει ένας υπάλληλος της δισκογραφικής εταιρείας του (Jonah Hill) που τυγχάνει να είναι και μεγάλος φαν του τραγουδιστή. 

Παίζεται ακόμη:
Σαμπρινα (Sabrina).
Αμερικανική κομεντί του 1954 με την Οντρευ Χεπμπορν, Χαμφρευ Μπογκαρντ και Γουιλιαμ Χολντεν.