ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιουλίου 06, 2010

Στον τελικό του Μουντιάλ προκρίθηκε η Ολλανδία. 3-2 την Ουρουγουάη, και περιμένει Ισπανία - Γερμανία. Για δευτερη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός είναι Ευρωπαϊκός!


Η Ολλανδία είναι η πρώτη εθνική ομάδα που προκρίνεται στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα περιμένει αύριο να μάθει ποιόν θα αντιμετωπίσει. Γερμανία ή Ισπανία? Ο τελικός του Μουντιάλ για δευτερο συνεχόμενο χρόνο αποτελείται απο Ευρωπαϊκές ομάδες , σε ένα Μουντιαλ που στα προημιτελικα φαινόταν ότι θα είναι Νοτιο -Αμερικάνικο, αφου είχαν περάσει 5 ομάδες από τη Λατινική Αμερική, οι οποίες όμως στη συνέχεια αποκλείστηκαν όλες, με τελευταία σημερα την Ουρουγουάη, ένα βημα πριν τον τελικό Ποδοσφαίρου 2010 στα γήπεδα της Νοτιου Αφρικης.

Ημιτελικός Μουντιαλ: Ουρουγουαη - Ολλανδια 0-1 (18' Van Bronckhost) ... και 1-1  λίγο πριν το ημιχρονο ισοφαρισε η Ουρουγουαη στο 41' με τον Diego Forlan. 1-2 στο 69' η Ολλανδια με goal του Γουεσλι Σναϊντερ και 1-3 Ρομπεν. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο 92', η Ουρουγουάη μείωσε σε 3-2. Αυτό όμως δεν στάθηκε ικάνο να αλλάξει τίποτα στα επόμενα 3 λεπτά καθυστερήσεων που ακολούθησαν. Οι Οράνιε βρίσκονται στον τελικό του Μουντιάλ!


Στη photo βλεπετε μια άποψη του γκολ του Φαν Μπρόνκχορστ (0-1), με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ από τα 30 μέτρα. Το αποτέλεσμα πρώτου Α' ημιχρόνου  ήταν  1-1