ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2010

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 1/7/2010

Από: kostasblog1
Έχουν χιούμορ οι εταιρείες διανομής, το έχω ξαναπεί. Χθες έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και Αμερική και παντού, το Twilight Saga: Eclipse και μαντέψτε πιο trailer βάλανε στην αρχή των προβολών, σε ένα κοριτσίστικο και ανήλικο κοινό : Το καινούργιο teaser trailer του Paranormal Activity 2! Ναι, βγήκε χθες (δείτε το εδώ) και φαντάζομαι τις δεσποινίδες που πήγαν με μαξιλαράκια που γράφουν I LOVE PATTINSON να βλέπουν trailer από το sequel της πιο τρομαχτικής ταινίας πέρυσι! 


Διαβάστε σχετικά με τις νέες ταινίες ...

Έκλειψη (The Twilight Saga: Eclipse), του David Slade.
Tο 3ο βιβλίο της Stephenie Meyer είναι αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εκδοτική επιτυχία, έχει μεταφυσικές αποκαλύψεις και σχεδόν επική δράση, υπό-ιστορίες στο κεντρικό love story και γενικά θεωρείται ένα καλό βιβλίο. 


Υπάρχουν 5 λόγοι για να δείτε τη ταινία αν ΔΕΝ είστε φαν (και άλλοι τόσοι για να μην το κάνεις, στα σχόλια), γιατί αν είσαι δε χρειάζεται καν να διαβάσεις που παίζεται. 
 
Η Bella Swan (Kristen Stewart) έχει βρει ξανά τον καλό της Edward Cullen (Robert Pattinson) και όλα κυλάνε ήρεμα κι ευτυχισμένα εκτός από ένα πράγμα.    
Ο καρδιακός φιλος-καψουρης-λυκανθρωπος-bodybuilder Jacob Black (Taylor Lautner) δε παρατάει τη μάχη για τη καρδιά της και εκείνη προσπαθεί να κάνει τους δυο αντρες-αγορια-παιδια να συμφιλιωθούν.   
Πέρα από αυτό, υπάρχουν νέοι κίνδυνοι που περιμένουν στη γωνία.

Η πόλη του Seattle μαστίζεται από ταραχές, δολοφόνους που δεν είναι ανθρώπινης υπόστασης και η πόλη έχει παραδοθεί στο χάος.    
Ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και τι σχέση μπορεί να έχει η Bella σε αυτό; 

The Rebound, του Bart Freundlich.
Σύμφωνα με ελεγχόμενες πληροφορίες του KostasBlog, υπήρξε έντονη διαμάχη μεταξύ των στελεχών της ελληνικής εταιρείας διανομής για τον ελληνικό τίτλο της ρομαντικής κομεντί The Rebound.  


Τίτλοι όπως ‘Η Τεκνατζού’ και ‘Η 40αρα κι ο Πρωτάρης: The Sequel’ ή πιο απλά 'Ναταλία Γερμανού' έπεσαν γερά στο τραπέζι αλλά κάποιες γυναίκες που ένοιωσαν να προσβάλλονται αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο τίτλος να μείνει όπως έχει, κι ας παραπέμπει σε ντοκιμαντέρ που προλογίζει ο Βασίλης Σκουντής. 

Η  η Catherine Zeta-Jones, που κάνει μια ταινία (και τι ταινία...το No Reservations) ανά 5 χρόνια, στο ρόλο της Σαντυ, μιας 40κατι συζύγου που ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά από το video γενεθλίων του γιου της!  

Τον παρατάει και πάει να ζήσει στη πόλη, νοικιάζει ένα διαμέρισμα πάνω από ένα coffee shop και βρίσκει δουλειά.  

Στο cafe δουλεύει ένας νεαρός (Justin Bartha, ο γαμπρός στο The Hangover) που είναι κι αυτός απογοητευμένος αφού η γυναίκα του τον παντρεύτηκε για να πάρει τη Πράσινη Κάρτα!  

Γρήγορα γίνονται φίλοι και μάλιστα τον προσλαμβάνει να κρατάει το παιδί της όσο εκείνη βρίσκεται στη δουλειά. 

Θες η μοναξιά, θες οι ορμόνες μιας χωρισμένης 40αρας, του τη πέφτει, εκείνος την ερωτεύεται, εκείνη φοβάται, εκείνος επιμένει, εκείνη τον φτύνει...οκ, τα ξέρετε. 


Παίζονται ακόμη 3 επανεκδόσεις: 


Η Πρώτη Σελίδα (The Front Page), του Μπ. Γουαιλντερ.
Απολαυστική κωμωδία του 1974 με τους Τζακ Λεμον και Γουολτερ Ματαου.
Πολύ γέλιο, αξίζει. 

Ραντεβού στο Παρίσι (Charade).
Κομεντί, κατασκοπευτικό θρίλερ και περιπέτεια του 1963 με τον Καρι Γκραντ και την Οντρει Χεπμπορν. 

Αταλάντη (L’Atalande), του Ζαν Βιγκο.
Γαλλική αριστουργηματική ταινία του 1934 με την Αταλάντη να είναι ένα κρουαζιερόπλοιο. 


Καλό Σινεμά.