ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2010

Μεγάλη πρόκριση για Ολλανδία 2-1 την Βραζιλία! Με Σνάιντερ δυνατά στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου


Στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής προκρίθηκε η Ολλάνδία πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή του σκόρ από 0-1 σε 2-1! Η Βραζιλία έπαιζε με 10 μετά από αποβολή του Felipe Melo στο 72 λεπτό του αγώνα. 

O Φελίπε Μέλο ήταν και ο αρνητικός ήρωας του παιχνιδιού ή καλύτερα ο μοιραίος, μιας και έδωσε την τελική πάσα για το γκολ του Ρομπίνιο, αλλά στη συνέχεια έβαλε αυτογκολ και έφαγε κόκκινη, εμφανώς εκνευρισμένος. 

Πολύ κοντά πλέον στον τελικό και γιατί όχι και την κατάκτηση του κυπέλλου η Ολλανδία (τελευταία φορά το 1978) μιας και το βράδυ περιμένει να δει ποιά
θα είναι η αντιπαλός της στα ημιτελικά, από ένα ζευγάρι προημιτελικού που αποτελούν η Γκάνα και η Ουρουγουάη. Πολύ νωρίς στο 10' προηγήθηκε η Βραζιλία με τον Robinho στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισαν οι Ολλανδοί με αυτογκόλ του Φελίπε Μέλο στο 53 λεπτό και στο  68' ισοφάρισαν οι Οράνιε με τον  Σναϊντερ.

Μια εθνική ομάδα με πολλές συμπάθειες στις τάξεις των φιλάθλων όλου του κόσμου, θα μπορέσει άραγε η Ολλανδία να γίνει πρωταθλήτρια κόσμου? Αργεντινή, Γερμανία, Ουρουγουάη ή Ολλάνδια?