ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2010

Η μπαγιατίλα σπάει μύτη!


Πραγματικά φρέσκος αέρας ανανεωσης φυσάει στην ΝΔ από το συνέδριο και δώθε!

It's official, η Νέα Δημοκρατία έχει γυρίσει στα χρόνια του 70 και 80, αν όχι παλαιότερα. Σε αυτό το συνέδριο που ευαγγελιζόταν ότι θα άλλαζε τα πάντα, θα μηδένιζε το κοντέρ και θα παρέδιδε το κόμμα αναβαπτισμένο, προσήλθαν άτομα που ήταν χρόνια θαμμένα στο παλιοδεξιό παρελθόν του κόμματος. Δείτε τις κυριούλες που κάθονται και στην αρένα, οπου κάθονται οι συνεδροι. Είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι πράγματι σύνεδροι, κανεις δεν μπορεί να πει όμως με σιγουριά...σε αυτή τη Νέα-Νέα Δημοκρατία, η οποία μοιάζει ελκυστική στα ματια του Ζουράρι (ή "το Ζουράρι" όπως τον αποκαλούσε η αξέχαστη Μαλβινα), του Πρέκα (ο αμίμητος "μιέεχ!") και του Καραμπελια, όλα είναι πιθανά!

Στην ουσία οι συντηρητικοί και παλαιοδεξιοί (ή ακόμα και οι ακραίοι δεξιοί - δείτε photos!) είχαν τεθεί στο περιθώριο της ΝΔ εδώ και δύο δεκαετίες. Έκαναν  λοιπόν σε αυτό το συνεδριο, ολικη επαναφορά! ... για να φωνάξουν όλοι μαζί με ένα στόμα/μια φωνή -και να το πιστέψουν μεταξύ τους- "Νέα ΝΔ, το κόμμα τον αξιών και των άξιων"! ... τρομερό συνθημα, μάλλον έμπνευση της Κατερίνας Παπακώστα. Ένα σύνθημα "λουσμένο στην κουτοπονηριά" διαφημιστικου σλόγκαν του 80, που υποτιμάει τη νοημοσύνη κάθε αξιοπρεπούς ανθρώπου. Να μας πουνε δηλαδή οτι σε αυτό το κόμμα έχουν αξίες και τα μέλη του είναι άξια, ενώ στο παραδίπλα κόμμα υπάρχει η διαφθορά και η αναξιότητα...εμετικά πράγματα...ποιόν άραγε θέλει να πείσει ο Σαμαράς και κινείται τόσο αφελέστατα?

Αντώνη άλλο να κερδίζεις με μια τέτοια τακτική, την εσωκομματική εκλογή ,όπου ενεργοποιούνται οι πιό φανατισμένοι του κόμματος, και άλλο να πείσεις το συνολο των απηυδησμένων και υποψιασμένων πλέον Ελληνων. Δεν μπορουν να το καταλάβουν αυτό οι συμβουλοι του ..ή μήπως του τα λένε και είναι τόσο ξεροκέφαλος? Νομίζει ακόμα ότι το πρόβλημα της ΝΔ ή το πρόβλημα της χώρας είναι οι πληγωμένοι ΝεοΔημοκράτες, ενώ το πρόβλημα είναι ο πληγωμένος Ελληνικός λαός στο συνολο του και η κατάντια του πολιτικού και κοινωνικού μας συστήματος. Έχει σαν είδωλο του τον Σαρκοζί ο οποίος μιλάει θαρετά για τις απόψεις του...όμως ξεχνά ότι ο Σαρκοζί δεν είναι παλιοδεξιός, είναι δεξιός φιλελευθερος και πάνω απ'όλα πολιτης αυτού, του συγχρονου κόσμου, δεν ζει σε άλλες εποχές.

Πάντως  ένα είναι το θετικό σε αυτή τη περιπτωση. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν προσπαθεί να κρυφτεί και να φορέσει προσωπείο...αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, κάτι τέτοιο είναι. Έτσι θα μπορεί και η πλειοψηφία των συγχρονων δημοκρατών να δει ξεκάθαρα τους κινδύνους σε ενδεχόμενη επιλογή Σαμαρά ...