ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Ιουλίου 03, 2010

Παραιτείται ο Ψηλός από τον Δήμο του Πειραιά?

Πρώτη δημοσίευση : miaxortaola  Αναδημοσίευση: allday-news
Μέχρι την Παρασκευή, το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται η παραίτηση του Ψηλού εκτός απροόπτου! Οι πηγές μας λένε ότι γίνονται συζητήσεις... γύρω από το ύφος του κειμένου το οποίο θα εκφωνήσει ο κ. Φασούλας πριν την ''έξοδό'' του από το Δημαρχείο Πειραιά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν σαν επικρατέστερους στη διαδοχή Φασούλα, για τους επόμενους μήνες μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου, τουςΔημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας, Γκερλέ και Ρεσβάνη!

Ο μεν πρώτος αποτελεί παλιά και σταθερή κόντρα του Δημάρχου, ο δε δεύτερος, είναι ο
πρώην κολλητός του Ψηλού, ο οποίος παραιτήθηκε προσφάτως από το αξίωμα του
Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση που του εμπιστεύθηκε ο κ. Φασούλας για 3,5 συναπτά έτη.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, πίσω από το νέο σκηνικό που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, κρύβεται ο επίδοξος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, νυν Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, προωθώντας δηλαδή εκείνους που κοντραρίστηκαν ανοιχτά με το Φασούλα, προσπαθεί να αποδείξει πως τόσο εκείνος όσο και το ΠΑΣΟΚ δεν είχαν και δεν θα έχουν καμία σχέση-εμπλοκή με τα έργα και τις ημέρες Φασούλα.

Με λίγα λόγια, ο κ. Μίχας προσπαθεί να βγάλει από επάνω του το όποιο πολιτικό κόστος του φορτώσει η θητεία Φασούλα στο Δήμο Πειραιά, αφού και εκείνος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, χρισμένος από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, όπως ακριβώς και ο κ. Φασούλας.

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο Πειραιάς δεν αντέχει στις πλάτες του άλλα πολιτικά παιχνίδια! Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος ικανός να βγάλει το Δ¨ημο από το αδιέξοδο και την απαξίωση...

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις...