ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιουλίου 09, 2010

Τουριστες σε μηνα του μέλιτος παγιδευμενοι στη Ελλαδα...δειτε video - Γερουλάνος : Εγγυώμαστε να πληρώσουμε κάθε τουρίστα για τα παραπάνω έξοδα!



Χθες από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη χιλιάδες ανυποψίαστοι τουρίστες στη χώρα μας βρέθηκαν προ εκπλήξεων αφού ουτε οι πτήσεις τους έφυγαν ούτε τα πλοία τους ούτε και τα τρένα. 89 πτήσεις ακυρώθηκαν, 109 επαναπρογραμματιστηκαν και εκατονταδες άλλες ακυρώσεις έγιναν στον ΟΣΕ και στα λιμάνια της χώρας, πάνω που αρχίζει η high season. 

"Εγγυούμαστε να πληρώσουμε κάθε εξτρα δωμάτιο και διαδρομή κάθε επισκέπτη στη χώρα μας, ακόμα και αν κολήσει στην Ελλάδα λόγω έκρηξης ηφαιστίου στην Ισλανδία" είχε δηλώσει ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού. 

Αυτή η δήλωση του Γερουλάνου σε ανύποπτη φάση πριν 2 βδομάδες (http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/europe/10372235.stm) , πέρνει σάρκα και οστά μετά τη χθεσινή απεργία και τα προβλήματα που εμφανίστηκαν εκ νέου στα δρομολόγια της ακτοπλοϊας μας. Από χθες έγινε γνωστό ότι κάθε τουρίστας που παρακωλύεται στην Ελλάδα κατά την διάρκεια των διακοπών του λόγω απεργιων και διαδηλώσεων, δικαιούται αποζημίωσης 58 στερλινων ή 70 ευρώ (http://www.guardian.co.uk/world/2010/jul/08/strike-greece-help-tourists), κάθε ημέρα που παρεμποδίζεται. Η Ελλάδα εξαρτάται άμεσα από τον τουρισμό και μέσω των θέσεων εργασία (κάθε πέντε θέσεις εργασία η μια είναι σχετιζόμενη με τον τουρισμό) και μέσω του συναλλάγματος που εισρέει κατά εκατομμύρια κάθε καλοκαίρι και μέσω της φορολογίας του κράτους στα κέρδη.