ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Ιουλίου 03, 2010

Άδωνις Γεωργιάδης VS KKE : Ολόκληρη η χθεσινή επίμαχη ερώτηση του για το ΠΑΜΕ. Δείτε το video

Γεωργιάδης : « Αισθάνομαι την ανάγκη και ως ιστορικός και ως πολιτικός να δώσω συγχαρητηρια στον αξιότιμο κύριο Πρωθυπουργό ο οποίος την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή είπε επιτέλους ορισμένα πράγματα που πρωθυπουργοι εδώ και 4 δεκαετίες αρνούνται να πουν προς το κομουνιστικό κόμμα » «το ΚΚΕ εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός».

Οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ(πχ Βουγιας, Φώφη Γενηματα), είχαν λουφάξει και που & που τους έφευγε και κάνα γελάκι. Άλλωστε τώρα στη δύσκολη ώρα στηρίζεται και στο ΛΑΟΣ για τη ψήφιση των νομοσχεδίων και δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν την "ομοψυχία"...
Ο αντιπρόεδρος της βουλής κ. Νιώτης, πέρα βρέχει. Σαν άλλη Μιχαλονάκου στο Ερωτοδικείο άφηνε την φάση να εξελιχθεί αυθόρμητα, για τον χαβαλέ της, επαναλαμβάνοωντας ένα απλό "σας παρακαλώ, σας παρακαλώ να σβηστούν απ΄τα πρακτικά αυτά" ... τραβατε με και ας κλαίω με λίγα λόγια.

Γεωργιάδης : «Τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα και έχουμε δώσει πολιτική ασυλία άνευ προηγουμένου να κάνει πράγματα που κάνουν εγκληματίες». 

Γεωργιάδης : «Το ΚΚΕ προχώρησε σε περιστολή μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων στον "902" και τον "Ριζοσπάστη", μεγαλυτέρων εκείνων που κάνει η κυβέρνηση στους υπόλοιπους Έλληνες. (…) Είναι καιρός να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι υποκριτές που δήθεν μάχονται για τα εργασιακά δικαιώματα και ως πλέον στυγνοί εργοδότες, απαγορεύουν την απεργία στην «Τυποεκδοτική» και καλούν τους υπόλοιπους Έλληνες να απεργήσουν.» 

Γεωργιάδης : «το ΚΚΕ είναι παράρτημα της Σοβιετικής Ένωσης». 
Ν. Παπακωσταντίνου : «Άξιος ο μισθός σου» σχολίασε ο βουλευτής του ΚΚΕ.
Γεωργιάδης : «Εγώ θα πάω στον «Γερμανό με τις μετοχές σας» 
Ν. Παπακωνσταντίνου : «Είστε ελληναράδες και γερμανόψυχοι». «Ουρακοτάγκοι Ουρακοτάγκοι»
Γεωργιάδης : «Ά ρε κόμμα προδοσίας» 
Ν. Παπακωσταντίνου.«Ουρακοτάγκοι και γερμανόψυχοι»