ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

"Άρη για σένα είμαι γκόοολ!" Περισσότερες οι ελπίδες πλέον να προκριθει ο Αρης παρά η Ατλέτικο. Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ!




Σαν πραγματικός Ελληνας ο Αρης έκανε χθες τα αδύνατα δυνατά!  Σε ένα τρελό σενάριο που κανείς δεν θα πίστευε στην αρχή , ο Αρης αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης από την Πρωταθλήτρια Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία παρεπιπτόντως την έχει κάνει πελάτη!!! Έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που νικάει μέσα στην Ισπανία! Δείτε σε video όλα τα γκολ, αλλά και την έκρηξη της κερκίδας, την αντιδραση των οπαδών του Αρη και την πραγματική λαοθάλασσα με την οποία άφησε με ανοιχτό το στόμα τους Ισπανούς η ομαδα του Αρη.

Σε ένα δραματικής εξέλιξης αγώνα με δύο ολικές ανατροπές σκόρ, ο Αρης πήρε ιστορική νίκη μέσα στην Ισπανία και στο Βιθεντε Καλντερόν, νικώντας 2-3 την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρόκριση πλέον στα χέρια του μιας και οι δύο ομάδες έχουν 7 βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική ο Αρης παίζει στην έδρα του με τη Ροζενμποργκ ενώ η Ατλέτικο παίζει μέσα στην Γερμανία με την πρωτοπόρο του ομίλου Μπαγερν Λεβερκούζεν. Μάλιστα ο Αρης υπερισχύει και σε ισοβαθμία μιας και νίκησε την πρωταθλήτρια Europa League  και μέσα στο Χαριλάου.

Η Λεβερκούζεν έχει ήδη προκριθεί αλλα δεν θα παίξει αδιάφορα  στο τελευταίο της ματς, μιας και θέλει να πετάξει εξω από τη συνέχεια του Europa League την Ατλέτικο, γιατί αν θέλει να κατακτήσει το κύπελλο θα πρέπει όταν έχει την ευκαιρία να αποκλείει τέτοιες ομάδες για να μην τις βρει στη συνέχεια μπροστά της. Η Ατλέτικο κατέκτησε πέρσι το Europa League ενώ ήταν και Υπερκυπελλούχος Ευρώπης νικώντας και την  πρωταθλητρια Champions League Ιντερ, στον τελικό Super Cup που παίζουν κάθε χρόνο ο κυπελλούχος Europa League με τον πρωταθλητή του Champions League.