ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2010

ΚΚΕ ΝΔ εσωτερικού Μ-Λ : O ξυλοδαρμός ήταν προβοκάτσια ενάντια στο κόμμα μας




Η απόλυτη ξεφτίλα και κατρακύλα για το κομμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. χθες. Η Νέα Δημοκρατία στον κόσμο της ... υποστηρίζει ότι ο ξυλοδαρμός ήταν προβοκάτσια! Ούτε η Λιάνα Κανέλλη δεν χρησιμοποιεί με τέτοια ευκολία την λέξη προβοκάτσια, όπως τη χρησιμοποιεί το επικοινωνιακό επιτελείο της Ρηγίλλης! Χαμπαρι δεν εχουν πάρει για ποιό λόγο είναι εξαγριωμένος ο κόσμος. Συνεχίζουν να βλέπουν τα πραγματα με τα κομματικά τους γυαλιά την ώρα που βράζει η χώρα. Νομίζουν ότι χθες τους επιτέθηκε κάποιος γιατί είναι αντιμνημονιακοί και πολεμάνε την πολιτική τους!!! Δεν έχουν θεό πλέον εκει στη Ριγήλλης. Το μήνυμα των εκλογών για σοβαρότητα μάλλον πήγε στον βρόντο. Μην ανησυχείται κύριε Σαμαρά, έχει και πιό κάτω.

Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις των κομμάτων μέσα και έξω από τη βουλή. Σοκ για τον πολιτικό κόσμο που τώρα αρχίζει να βλέπει τι πρόκειται να επακολουθησει εαν δεν υπάρξει σοβαρότητα και συννενόηση.

Ο χθεσινός τραγικός και απαραδεκτος ξυλοδαρμός κύριε Σαμαρά αφορά την οργή του κόσμου προς το κομματικό σύστημα, μέρος του οποίου είσαστε και σεις τα τελευταία 30 χρόνια. Μην σφυρίζετε αδιάφορα αυτά που λέει και κάθε κομμουνιστής για προβοκάτσιες ενάντια στο κόμμα σας κτλ. Ξυπνήστε επιτέλους και παραδεχθείτε κάποια πραγματα.

Ακόμα να καταλάβει ο Σαμαράς ότι ο χθεσινός ξυλοδαρμός αφορά όλο τον πολιτικό κόσμο και την οργή που έχει ο κόσμος προς όλους τους πολιτικούς. προβοκάτσια είπε το ΚΚΕ, προβοκάτσια εξεδωσε και ως ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία. Μάλλον το νέο αυτό πολιτικό μόρφωμα -πρώτο στο είδος του μιας και είναι ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟ- θα πρέπει να ονομαστεί κάπως έτσι: "KKE ΝΔ εσωτερικου" , αφού έχει τόσες πολλές ομοιότητες με το κόμμα της Παπαρήγας, που έχουν και την ίδια ρητορική (προβοκατσια και κουραφεξαλα ...).