ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2010

Νυχτα-μέρα πλέον δουλεύει το team του Πρώτου Θέματος γραφοντας οχτασέλιδα για τον Μητσοτάκη!


...έγραψε το antiitroktiko
Μετά το επίσημο πλέον ξανάνοιγμα του θέματος της απάτης των 5,5 εκ  ευρώ αγνώστου προελεύσεως με την κατάθεση χθες ερωτησης στη βουλή από τη Ντόρα Μπακογιάννη ... η αυπνία ξαναχτυπά τον Θέμο, Χριστουγεννιάτικα αυτή τη φορά ... Οσο και να αντιπαθούν κάποιοι την Μπακογιαννη, κανείς Ελληνας δεν θέλει να τη σκαπουλάρει ένας τόσο βρώμικος εκδότης με 5,5 εκ, ένας άνθρωπος που πέρα από το παραπλανητικό πέπλο του χαβαλέ, οι πολιτικοί εκβιασμοί και οι αρπαχτές έχουν γίνει η πρώτη του φύση! Εδώ δε λυπόμαστε τον Τόλη Βοσκόπουλο που μας χάρισε συγκινήσεις με τις λαίκές επιτυχίες του, στον Θέμο θα κολώσουμε! Αν ο Θέμος Αναστασιάδης έχει συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να κατηγορήσει για κάτι συγκεκριμένο την Ντόρα Μπακογιαννη ας το κάνει όμορφα και ωραία! Συγκεκριμένα στοιχεία όμως, σαν την επαυτοφορωσύλληψη του, τις κατεσχημένες επιταγές και τους παγωμένους λογαριασμούς του. Ετσι πρέπει ναλειτουργεί μια δημοκρατία κύριε Θεμο! Όχι μόνο με θεωρητικές καταγγελιες, φήμες, περιρρέουσαατμόσφαιρα και έπεα πτερόεντα.


Αν νομίζει όμως ότι βγάζοντας στο Πρώτο Θέμα ξανά τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες, που τόσες φορές διαβάσαμε για τον πατέρα της, χωρίς κάποια επιπλέον συγκεκριμένα στοιχεία, τότε είναι γελασμένος ότι θα τη σκαπουλάρει.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...Η γνωστή αντίδραση των μεγαλοεκδοτών της σάπιας δημοσιογραφίας. Μόλις κάποιος πολιτικός απαιτήσει να ενημερωθούμε όλοι μας, για την πορεία της αποδεδειγμένης απάτης τους, αυτοί βγάζουν 8σέλιδα και λιβελογραφήματα (είναι άσχημη, ψηλή, δεν τη θέλει κανένας άνδρας, ο πατέρας της είναι έτσι και έκανε κοκορέτσι κτλ). Για την ταμπακιέρα όμως καμία κουβέντα! Για το γεγονός ότι πιάστηκε από τις ξένες αρχές επαυτοφορω με μερικά εκατομμύρια ευρώ που μέχρι σήμερα ακόμα δεν έχει δικαιολογήσει, δεν θα μας πει τίποτα. Γιατί πριν να μεγαλώσει η πίεση και αναγκαστεί να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα θα προσπαθήσει να κάνει την Μπακογιαννη να σιωπήσει (υπό το βάρος της αρνητικής προβολής), ώστε να ξανα-ξεχαστεί η απάτη του, που είναι έτοιμη υπόθεση στα δικαστήρια.