ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Σαλος με το video κρύου χιουμορ του κομμουνιστικού κόμματος για τον Moisseur Σαρκοζί [BINTEO]

...προσπαθειες για να αποσυρθεί από το internet...πλάκα μας κάνουν εκεί στα Ηλυσια. Δεν έχουν ιδέα από ιντερνετ. Γίνεται να σταματήσεις τη διαδοση οποιουδήποτε βίντεο στο διαδικτυο, που ζείτε κύριοι; Για ρώτα τη γυναίκα σου Νικολά...

Το γαλλικό κομμουνιστικό κόμμα δημιούργησε, ειδικά για viral marketing μέσω ιντερνετ! Εδώ στην Ελλάδα τι κάνει το ΚΚΕ; Αλεκα γνωρίζεις τι είναι το twitter?

Μεγάλος σαλος έχει δημιουργηθεί από χθες με το παραπανω βίντεο στην Γαλλία. Το βίντεο είναι μοντάζ εικόνας από το περσινό μήνυμα του Γάλλου προέδρου προς τον λαό και ηχητικού ντουμπλαρίσματος όπου μια φωνή σαν του Sarkozy λέει ότι ακριβώς ποτέ δεν θα έλεγε ο Νικολά (συγνώμη στους Ρομά και στους άνεργους, υψηλοί μισθοί και σαμπανια δώρο κτλ). Βασικά ένα σαχλο βίντεο είναι του ποδιού. Τέτοια και πολύ καλύτερα κανουμε εμείς οι μπλόγκερς κατά χιλιάδες καθε μέρα, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σημαντικό ότι μπήκε στη διαδικασία να το κάνει ένας επίσημος κομματικός φορέας, το γαλλικό κομμουνιστικό κόμμα! Αν μη τι άλλο εκεί στη Γαλλια οι κομμουνιστές καταλαβαίνουν την σημασία του ιντερνετ και αυτών των βίντεο-παρωδίες που τόσο πολύ πλέον ο κόσμος βλέπει και μεταδίδει μέσω facebook, twitter και site κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας.