ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Fimotro: Σαν να φέρνει σε ντιντής ο Φαήλος σε αυτό το πλάνο!


Φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μέγας πολεμός με τις δηλώσεις στου ακροδεξιού ΠΟΛΑΝΙΤΗ-ΝεοΝεοΔημοκράτη του Δίκτυου 21, Φαήλου Κρανιδιώτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κόντρα δύο μεγάλων blogs της ΝέαςΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, το antinews(Φαηλος Κρανιδιώτης) και το fimotro (Παπαγιαννης), που πλεον ριχνουν πολύ χαμηλα το επίπεδο, το ένα έναντι στο άλλο! "Η ρήξη είναι η μαμή της ιστορίας" γράφει σήμερα το antinews, δειχνοντας να πιστεύει πως ήρθε η ώρα της κρίσεως για τους ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ  (Η΄ τώρα ή ποτέ!). Προσπαθει να τον μαζέψει τον Φαήλο Κρανιδιώτη ο Σαμαράς, παιρνοντας τον με το καλό, αλλα όταν ο άλλος σου λέει "Η ρήξη είναι η μαμή της ιστορίας" είναι σαν να έχει βαλει τον εαυτό του στη θέση παλαιστίνιου καμικάζι.

Το θέμα δεν είναι αυτές καθε αυτές οι δηλώσεις ή τα άτομα που θίγονται από αυτές. Το πραγματικό θεμα είναι ποιός θα επικρατήσει στο εσωτερικό της ΝέαςΝέαςΔημοκρατίας. Το antinews αποτελει μια περιθωριοποιημένη ομάδα των πιό σκληρών ΠΟΛΑΝΙΤΩΝ, αντιευρωπαϊστές (ο Αδωνις Γεωργιάδης ως πρώην συντροφος τους, τους ονομάζει περιπαικτικά Εθνικομπολσεβίκους) και ως τώρα ήταν απλά προνομιακοί ομιλητές του Σαμαρά. Τώρα όμως ενόψη του εσωτερικου ανασχηματισμού θέλουν πλέον ρόλο, πιστεύοντας ότι "ο Πρόεδρος ήδη άργησε πολύ να παραμερίσει τους ντιντήδες και τους κεντροδεξιούς. Αν δεν μπορεί θα τον βοηθήσουμε εμεις με τις πιεστικές δηλώσεις μας".   Ιδιως σημερα (30 Δεκ 2010) αν μπειτε μεσα στο antinews θα καταλαβετε ότι τα άτομα δεν αστειεύονται ... έχουν αποτρελαθεί!... επικρατεί επαναστατικο κλίμα με τίτλους "χωρίς αυριο!" όπως πχ  "Η ρήξη είναι η μαμή της ιστορίας" "Επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων", "Η ΕΕ ως Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία" "Σε όλη την Ελλάδα έγιναν τελικά γνωστές οι δηλώσεις του Φαήλου και οι θέσεις του Antinews" "Ο Φαήλος στα ΜΜΕ!"  ... "Ο Φαήλος ΣΤΑΡ!" θα λεγαμε εμείς ... αφήνουμε σε εσας να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα από δω και πέρα για το συγκεκριμένο blog.

Το fimotro από την άλλη είναι ισχυρά Καραμανλικό (Παπαγιαννης) πιό συμβατικό, και γενικά πιο παλιομοδίτικος υποστηρικτής της ΝΔ και υποστηρίζει την υπάρχουσα κατάσταση. Υποστηρίζει τον Σαμαρά μόνο όταν αυτός προσπαθεί πολύ και παρουσιάζει ένα Καραμανλικό πρόσωπο. Αλλιώς τρώει πολύ κράξιμο. Βλέποντας λοιπόν τα μπουμπουκια της ΠΟΛΑΝ να κανουν επιθεση για να παρουν με τον τσαμπουκα μερος στο γιγνεσθαι της ΝέαςΝΔ, "ώπα!" σου λένε αυτοί, και εμείς τι κάνουμε εδώ, μπρίκια καθαρίζουμε; Οπότε βρήκαν ένα πλάνο του Κρανιδιώτη που δείχνει λίγο πιο "ευαισθητούλης" απ'ότι συνηθως και τον χτυπάνε εκεί που πονάει τώρα...μιλάμε τώρα για μαχη επιπέδου δαπέδου όχι αστεία ε;