ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 03, 2010

Ας μην ξεχνάμε: Ο Βγενόπουλος αναδείχθηκε από την τραγωδία του Χρηματιστηρίου


Εχουμε βαρεθεί αυτόν τον Βγενόπουλο που βγαίνει και μιλάει λες και το κράτος είναι ιδιωτική επιχείρηση και ξέρει (και αυτός μεταξύ πολλών άλλων) με ποιές κινησεις και ποιόν τρόπο θα σωθεί η Ελλάδα.

Ας θυμηθούμε λίγο ποιός είναι ο Βγενόπουλος ... μιλάμε για τον πιο άσπιλο και αμόλυντο Έλληνα αγωνιστή ... πάντα έτσι εμφανίζεται. Και ο πιό κλαψομούνης επίσης. Όλο η ίδια ιστορία ... μπηκε στην Παναθα σαν μητέρα Τερέζα, προσπαθεί να μπει στη πολιτική σαν σωτήρας...βαρεθήκαμε να ακούμε τη ύπουλη μίρλα του, ότι τάχα αυτός παίζει το παιχνίδι τίμια, ενώ οι άλλοι κακοί έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί είναι οι μόνοι που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας. Ο κύριος Βγενόπουλος δεν είναι που αναδύχθηκε μέσα από την πανωλεθρία του Ελληνικού λαού με το Χρηματιστήριο?  Η' μήπως κάνουμε λάθος? 

... όχι δεν κάνουμε λάθος, καρά-τσεκαρισμένο! Είναι μέσα σε αυτούς που ανώνυμα και αφηρημένα βρίζει σημερα ο Ελληνικός λαός, ότι κέρδισαν από το χρηματιστήριο. Και μάλιστα ήταν ο πιό μεγαλός κερδισμένος αυτής της τραγωδίας της χώρας. 
Περισσότερο όμως τσακίζει το νευρικό σύστημα το υπεροπτικό του ύφος , ότι αυτός ξέρει και κανένας άλλος δεν ξέρει. Η αυτοκριτική είναι η πρώτη ύλη για κάθε έναν που θέλει να σταθεί στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και ο κύριος Βγενόπουλος δεν κάνει ίχνος αυτοκριτικής, αν και αποτέλεσε προεξέχων μέλος του "επιχειρηματικού" κόσμου της χώρας, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Για την κατάντια της χώρας δεν έφταιξαν μόνο οι πολιτικοί, αλλά και οι μαφιόζοι επιχειρηματίες Ελληνικού τύπου που διαπλέκονταν μαζί τους ή τους απειλούσαν για διαφορα θέματα.

Κατα τον ίδιο όμως, ο ένας είναι τίμιος αλλά δεν κάνει, η άλλη είναι άσχημη, ο άλλος είναι λαμόγιο, ο άλλος είναι έτσι , ο άλλος κοκορέτσι, όλοι είναι σκάρτοι, να κάνουν πέρα να έρθει ο Βγενόπουλος να μας σώσει!