ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2010

Δεν τις βρίζουμε (τις Νιγηριανες πόρνες) ... δεν τις λέμε καν μαύρες! lol [ΒΙΝΤΕΟ]Δείτε στο video μια ξεκαρδιστική δήλωση για κλάμματα!

Κάποιοι μπορεί να νευριάσουν με το παραπάνω βιντεο, οι πιό πολλοί όμως  απλά θα γελάσουμε με κατανόηση, ακουγοντας τη δήλωση μιας απλής ελληνίδας, που μπροστά στο φακό του Mega έκανε δηλώσεις που αφορούσαν τις πόρνες από τη Νιγηρία που κάνουν πιάτσα δίπλα στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας. Πολύ γνήσια και αφελέστατα είπε την εξής φοβερή ατάκα: "Κανένας δεν τις έχει βρίσει (από τους κατοίκους της περιοχής) ... ούτε καν να τις πούμε μαύρες"!   Η πιό λογική φράση σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν ""Κανένας δεν τις έχει βρίσει ... ούτε καν να τις πούμε πόρνες""! ... και όμως στο μπερδεμένο μυαλό του Ελληνα το να είσαι μαυρος είναι δυστυχία και ίσως πολύ πιό βαριά από την εκπόρνευση.

Στο μυαλό πολλών Ελλήνων λοιπόν το να πεις μια τέτοια ιερόδουλη "μαυρη" είναι πολύ χειρότερη βρισιά από το να την αποκαλέσεις "πόρνη" ή "πουτάνα". Δεν φταίει η γυναίκα αυτη που έκανε τη δήλωση, προς θεού. Αυτή η γυναίκα θα μπορουσε να είναι η μάνα μας, η γιαγιά μας, ο πατέρας μας κτλ. Πιθανόν και αυτοί να είχαν κάνει μια τέτοια δήλωση. Το θέμα όμως είναι η ευθυνη της Ελληνικής κοινωνίας ως συνολο, το οποίο από άποψης πολιτικής ορθότητας αλλά και τρόπου σκέψης προσομοιάζει περισσότερο με χώρες χαμηλής αναπτυξης (για να το πουμε έτσι μαλακά και πολιτικώς ορθα).