ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20, 2010

Ο Γιώργος και η πόρνη [ΒΙΝΤΕΟ]



Στην συναντηση που είχε ο Καρατζαφέρης προ ημερων με τον Πρωθυπουργό, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι συζήτησαν και για την υφαλοκρηπίδα και για την ωλοτρυπίδα!

Ο Καρατζαφέρης είναι άνθρωπος της πιάτσας που γυρίζει και ως γνωστόν  ... όποιος ανθρωπος γυρίζει, γνωρίζει. Ετσι λοιπόν αναμεσα σε χιλιάδες πολίτες που εξομολογούνται στον πρόεδρο τις μοιχειες σκέψεις τους και τις επιθυμίες τους, τον πλησίασε και μια ιερόδουλος, ούτε για να του πλύνει τα πόδια, ούτε για να του ζητήσει άφεση αμαρτιών και ούτε να τον ψήσει για πελάτη

Τον πλησίασε για να τον ρωτήσει θέματα οικονομικής φύσεως, ας πούμε τι να κάνει με τισ 500.000 που έχει μαζεμένα στην άκρη. Το παραδειγμα της ευημερούσας με μαυρα χρήματα πόρνης έφερε ως παράδειγμα ο Γιωργος Καρατζαφέρης στον πρωθυπουργό Γιωργο Παπανδρεου, για να του εξηγήσει με παραστατικό τρόπο την σημασία στην παρούσα φάση της αναβάπτισης του μαύρου χρήματος και της μετατροπής του σε λευκό σαν το χιόνι χρήμα. Όλα αυτά έγιναν στην από ημερών συναντηση των δύο αρχηγών στο Μαξίμου. Συμφωνα με την περιγραφή του Γιώργου, ο έτερος Γιώργος -ο αναγνωρισμένος παγκοσμίως πλεον διανοούμενος-, έδειξε να ξαφνιάζεται και να εντυπωσιάζεται από τα λεγόμενα του Καρατζάφ.