ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Πολιτική απάτη το γκάλοπ του Κουρή (Rass)! Σε συννενόηση με Ρηγίλλης για να βγάλουν τη Ντόρα χαμηλά!

Σχεδόν το παραδέχθηκε και η ίδια η εταιρία ότι η έρευνα ήταν ελλειπής, όταν αρχισαν να τους πέρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι που παραξενεύτηκαν βλέποντας ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Τι έκανε λοιπόν πάλι ο κουτοπόνηρος ο Κουρής και το ΠΑΡΟΝ; Λες και δεν θα τους έπερνε κανείς πρέφα! Τα σκέφτηκαν από δω, τα σκέφτηκαν απο και μαζι με στελέχη της Ρηγίλλης βρήκαν τη λύση ... έκαναν γκάλοπ με τηλέφωνα μόνο σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Δεν βάλαν μέσα ούτε Κρήτη, ούτε Ευρυτανία ούτε άλλες περιοχές. Μόνο αυτά τα δύο μέρη της Ελλάδος (125.000 ψήφους έπερνε και στους δύο νομούς η ΝΔ, τις 90.000 πιθανόν να τις πάρει η Δημοκρατική Συμμαχία) μπορούν να δώσουν 1,5%-2% στη Δημοκρατική Συμμαχία! Επομένως το νέο κόμμα αρχίζει τουλάχιστον από το 4% και ακόμη μόλις σήμερα παρουσίασε την ομάδα στελεχών της πρώτης γραμμης.  Το λογικό είναι όταν γίνουν αναγνωρίσιμα τα στελέχη του στον κόσμο και αρχίζει να δειχνει  καποια ομοιογένεια και όχι προσωπικό κόμμα, θα πάρει και τα πάνω του. Από το επιτελείο της Δημοκρατικής Συμμαχίας τονίζουν πως είναι καλύτερα να ξεκινάς από το 4% και πείθοντας τον κόσμο για το νέο σκεπτικό που προτείνεις, να πέρνεις τα πάνω σου με τη στήριξη του κόσμου, παρά να αρχίζεις σαν "φουσκα" από το 15% και να μην πιάνεις ούτε το 3% τελικά. Φωτογραφίζουν έτσι το κόμμα του κυριου Αβραμόπουλου που τελικα δεν μπηκε στη Βουλή αλλά και την πρώτη περίοδο εκλογής του Τσίπρα, τότε που έπιανε 18%.

Οι νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται το επιβεβαιώνουν αυτό, αν και οι δημοσκόποι προβληματίζονται πάρα πολύ για το πως ακριβώς θα πρέπει να σχεδιάσουν τις μετρήσεις ώστε να αντικατοπτρίζουν την τεράστια δύναμη που εμφανίζει η Μπακογιάννη στην Κρήτη. Ακόμα δεν έχουν βρει έναν αξιόπιστο τρόπο να καταγράψουν την πραγματική δύναμη του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Σαν να μην έφτανε αυτό βγαίνουν στον αέρα συνεχώς καταγγελιες, ότι στις νέες έρευνες δεν ονοματίζεται η Δημοκρατική Συμμαχία από τους ερευνητές όταν ρωτάνε για συγκεκριμένα κόμματα. Χωρίς να γνωρίζουμε την εγκυρότητα αυτών τον καταγγελιων οφείλουμε όμως να τις καταγράψουμε.

Η Μπακογιάννη αρχίζει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αρχης γενομενης από την Αλεξανδρούπολη. Σκοπός είναι να κάνει πιό γνωστο το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, να μιλήσει για αυτά που  πρεσβεύει το νεος πολιτικός σχηματισμός, αλλά και να προσελκύσει στελέχη και να γνωρίσει πολίτες που πιστεύουν στη διαμόρφωση ενός διαφορετικού πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας.