ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Troika-Greece...oι Ελληνες πλέον ακούμε Τρόικα και τρέχουμε! Σπασμένο τηλέφωνο χθες στο internet!


Η φάρσα-χαζομάρα ηλιθίων τύπου Αυτιά που στήθηκε χθες για να τσιμπήσει νούμερα η εκπομπή (στην καμπούρα της αξιοπρέπειας της χώρας μας και ενώ ήξεραν πολύ καλά τι συνέβαινε) κατερρευσε, αλλά το σπασμένο τηλέφωνο που ακολούθησε στη συνέχεια από sites και blogs συντήρησε και θέριεψε το θέμα. Κρίμα που δεν συνεχίστηκε για καμιά μέρα ακόμα η μαλάκυνση μας για να πιστέψουμε πως βαίνουμε προς αλλαγή της συνταγματικής μας ονομασίας!

Αν ανοίξετε το λεξικό θα δείτε ότι "τρόικα" σημαίνει "ένα σύνολο από τρια πράγματα". Παρόλα αυτά, εμείς οι Ελληνες μάλλον φαίνεται να το αγνοούμε  και μαλλον πιστεύουμε ότι η λέξη Τρόικα φτιαχτηκε ειδικά για το έθνος μας και μάλιστα για να μας καταδυναστεύει! Στο πλανεμένο μας μυαλό η φαντασίας μας  παίζει παιχνίδια! Στα πλαίσια του ΟΑΣΕ, τροίκα είναι η ομάδα των τριών αρχηγών κρατών ή υπουργών που εκπροσωπούν την τελευταία προεδρία του ΟΑΣΕ, την παρούσα και την αμέσως επόμενη. Ετσι λοιπόν υπήρχε TROIKA GREECE, TROIKA KAZAKSTAN και TROIKA LITHUANIA μιας και η επόμενη προεδρία θα είναι της Λιθουανίας. Για την ιστορία, το 2009 η Ελλάδα είχε την προεδρία με τη Ντόρα Μπακογιάννη και στη συνέχεια με τον Γιώργο Παπανδρέου.


Χθες, η ποντικομαμή ο Αυτιάς -λαϊκιστής όπως πάντα- έβγαλε μια "αποκλειστικότητα"! Στα πλανα της ομιλίας του Παπανδρέου από τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΑΣΕ που μεταδόθηκαν-στο ταμπελάκι μπροστά- έγραφε Troika Greece. Αμέσως στο πλατό της εκπομπής επικράτησε κλίμα επαναστατικό. Ο Αυτιάς έσκισε τα ρούχα του, η ξανθιά συμπαρουσιάστρια του το ίδιο και ο Καρατζαφέρης  που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην εκπομπή για συνέντευξη δεν είχε λάβαρο εκείνη τη στιγμή πρόχειρο, αλλά ήταν έτοιμος για όλα! Ευτυχώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πέρα από αυθόρμητος είναι και έξυπνος και προλαβε να λάβει έγκαιρη ενημέρωση από πηγές του για το συγκεκριμένο συμβάν, οπότε και τα μάζεψε στη συνέχεια.

Είμαστε η χώρα της υπερβολής τέλος! Οι Ελληνες έχουμε εμφυτη την τάση προς τις θεωρίες συνωμοσίας  και στις μανίες καταδίωξης. Δεν εξηγείται αλλιώς πως τόσο εύκολα και άκριτα μεταδίδουμε τέτοιες "ειδήσεις". Λίγη λογική και κριτική σκέψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα ότι δεν είναι δυνατό ούτε ο Παπανδρέου να δεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν υπήρχε και λόγος κανείς να μας ζητήσει να βάλουμε το όνομα της ομάδας των ελεγκτών του ΔΝΤ μπροστά από την ονομασία της χώρας μας. Ακόμα και που το γράφουμε ακούγεται αστειοτητα και γελοίο! Τα blogs πρέπει να προσέξουμε ιδιάιτερα γιατί αυτός ο παρορμητισμός μπορεί να μας οδηγήσει σε ανυποληψία.