ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2010

FILMBOY.GR - ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 23/12/2010

Από : Filmboy.gr - Δείτε τα καινουργια trailers ταινιών στην Ελλάδα πιο γρήγορα απ' όλους! Τωρα και κάθε Σαββατο στις 18.30 το Filmboy.gr είναι το πρώτο  ελληνικό blog που βγαίνει στην TV, στο Κανάλι 10 με την Αθηνα Γκαντήραγα!

Πατήστε εδώ για τη συνοπτική παρουσίαση των ταινιων της εβδομάδας ή διαβάστε παρακάτω ...
Ο κινηματογράφος και τα Χριστούγεννα πάνε μαζί, σαν τον Αη Βασίλη και τα δώρα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, αγάπη και ...κουράγιο ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που κάποιοι απατεώνες μας υποχρέωσαν να ζούμε. 


Γονείς της Συμφοράς (Little Fockers), του Paul Weitz.
2η και τελευταία συνέχεια του απολαυστικού Meet the Parents του 2000, αλλά κρατήστε πολύ μικρό καλάθι γιατί οι κριτικές του είναι άθλιες.

10 Χρόνια μετά τη πρώτη επιτυχημένη ταινία, βρίσκουμε τον Greg (Ben Stiller) και την Pam (Teri Polo) να προετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 5α γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους.

Οι γονείς της Pam, ο Jack (Robert De Niro) και η Dina (Blythe Danner) τους επισκέφτονται στο σπίτι τους στο Σικάγο μια βδομάδα πριν.

Σαν έξτρα στο cast θα βρούμε τη Jessica Alba ως την εκπρόσωπο μιας φαρμακευτικής εταιρείας που αναθέτει στον Greg να λανσάρει ένα νέο ‘Viagra’ και που φλερτάρει μαζί του σαν μικρό κοριτσάκι. 


Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ (Gulliver’s Travels), του Rob Letterman.
Η μοντέρνα εκδοχή του κλασικού βιβλίου του Jonathan Swift, με τον  Jack Black στο ρόλο ενός looser υπαλλήλου σε ένα περιοδικό που μοιράζει την αλληλογραφία στα γραφεία και ελπίζει να γίνει κάποτε συγγραφέας.

Αντιγράφει ένα κείμενο και κοροϊδεύει την εκδότρια (Amanda Peet) ότι έχει συγγραφικό ταλέντο ως ταξιδιωτικός συγγραφέας, με αποτέλεσμα να του ανατεθεί να γράψει ένα κείμενο για το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Όταν όμως ξεκινά για το εξωτικό ταξίδι, το πλοίο του αναποδογυρίζει και ...ξυπνάει στη χώρα των Λιλιπούτειων όπου θα γίνει ο Γίγαντας-Ήρωας των μικρών νέων του φίλων (Emily Blunt, Jason Segel και άλλοι). 


Ζητείται Ψεύτης (7/10), του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.
Το θεατρικό του Δημήτρη Ψαθα με τον ψευτοθόδωρο και τον βουλευτή Φερεκη που εδώ γίνεται Υπουργός Υγείας.

Η προσαρμογή στο σήμερα είναι τρομακτική, οι πολιτικοί παρουσιάζονται ως τεράστια λαμόγια και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους!

Είμαι υπέρ των ελληνικών remakes, εκτός αν είστε ευχαριστημένοι από νέες ιδέες - εκτρώματα τύπου Show Bitch και Σουλα Έλα Ξανά



Η Επεισοδιακή Επιστροφή της Ταμάρα Ντρου (Tamara Drewe), του Stephen Frears.
Η Gemma Arterton παίρνει κινηματογραφική αξία με τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, μια γυναίκα(-ρα) που επιστρέφει από το Λονδίνο στο μικρό χωριό της πολύ πιο όμορφη από όταν έφυγε, αναστατώνοντας τους ντόπιους που τη θυμούνται ως το ασχημοκόριτσο που πλέον έχει γίνει κούκλα(-ρα).

Η Tamara Drewe επέστρεψε για να επισκευάσει το σπίτι της μητέρας της, η οποία έχει πεθάνει, με σκοπό να το πουλήσει αλλά γρήγορα θα βρεθεί στο κέντρο της προσοχής όλων των αντρών του χωριού συμπεριλαμβανομένου του Andy (Luke Evans) που την είχε απορρίψει όταν αυτή ήταν τσιμπημένη μαζί του στο σχολείο και του Nicholas (Roger Allam), διάσημου συγγραφέα που αρνήθηκε να τη προωθήσει όταν ήταν μικρότερη. 


Ο Θαυματοποιός (L’Illusionniste), του Sylvait Chomet.
Ένα όμορφο καλλιτεχνικό Γαλλικό animation, γεμάτο ευαισθησία και ζωγραφισμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι, με ήρωα έναν θαυματοποιό στο τέλος της καριέρας του.

Χαρακτηριστικό της ότι δε χρησιμοποιεί διαλόγους για να πει την ιστορία, μόνο ήχους εδώ κι εκεί και τις πράξεις των χαρακτήρων του.

Υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας για καλύτερο animation της χρονιάς.



Παίζονται ακόμη:

Ο Όρμος (The Cove), του Λούη Ψυχογιού.
Αμερικάνικο ντοκιμαντέρ για τη καθημερινή σφαγή δελφινιών στον κόλπο της Ταιτζί της Ιαπωνίας.
Το περσινό Όσκαρ ντοκιμαντέρ για τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη και φωτογράφου.

Ο Κόσμος είναι Μεγάλος και η Σωτηρία της Ψυχής Βρίσκεται στη Γωνία (The World is Big and Salvation Lurks in the Corner), του Στέφαν Κομαντάρεφ.
Βουλγάρικο road movie με ποδήλατο, όπου ένας παππούς θυμίζει σε έναν Γερμανό νεαρό με αμνησία το παρελθόν του.

Ένα Παραμύθι για δυο Κουνουπάκια (A Tale of Two Mozzies), του Γιάνικ Χάστρουπ.
Δανέζικο animation με παλιομοδίτικα σκίτσα τηλεοπτικής μορφής.

Καλά Χριστούγεννα Κύριε Λόρενς (Merry Christmas Mr Lawrence), του Ναγκίζα Οσίμα.
Γιαπωνέζικη ταινία του 1983 με έναν Βρετανό σε γιαπωνέζικο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Καλό Σινεμά.