ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2010

Ας ξαναθυμηθούμε την σύλληψη του Θέμου, το μαυρο χρήμα και και τον εκβιασμό στη κυβερνηση Καραμανλή [ΒΙΝΤΕΟ]


Η μόνη δικαιολόγηση μέχρι στιγμής των 5,5 εκ ευρώ λαθραίου χρήματος είναι  ότι "τα μάζεψε από τις οικονομίες του"! Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ψάχνει να  αυξήσει τα έσοδα της από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μισθωτούς.

Χθες τα ΜΜΕ σώπασαν όλα την ανακίνηση της υπόθεσης Θεμου Αναστασιάδη εκτός από το ΣΚΑΙ. Δυο χρόνια πέρασαν και ο Θέμος δεν έχει δικαιολογήσει  ακόμα σε κανέναν το ποσό των 5,5 εκ που συνελλήφθει να το πηγαινοφέρνει σε ένα roadtrip  στις Αλπεις, μεταξύ Γαλλία και Ελβετίας. Στη συνέχεια ο Θέμος θέλωντας να σταματήσει την πίεση που του ασκούσαν όλοι να μιλησει και να δικαιολογησει τα αδικαιολόγητα επαναλάμβανε σε όλους ""Αυτή την υπόθεση θέλουν να την κλείσουν με Αίμα" θέλωντας να μας απειλήσει ότι θα αυτοκτονούσε και καλά αν συνεχιζόταν η διερεύνηση της υπόθεσης. Δείτε το περιεκτικο video με την ανασκόπηση της υπόθεσης.

Με αφορμή την ανακίνηση του θέματος, παραθέτουμε το αποσπασμα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, που κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της υπόθεσης σύλληψης του Θέμου Αναστασιάδη από τις γαλλο-ελβετικές αρχές, υπενθυμίζοντας μας, ότι ο μάγκας και μερακλής Θεμος, κυκλοφορεί ανενόχλητος και ακόμα κερδίζει με τα ΜΜΕ του από την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ και στην πλάτη του Ελληνικού λαού, χωρίς ακόμα να έχει δικαιολογήσει σε κανέναν από που βρήκε αυτά τα 5,5 εκ, που τα πηγαινοέφερνε με αυτό το αλπικό roadtrip στην Ελβετία και στην Γαλλια. 

Η υπόθεση έχει ατράνταχτα στοιχεία εναντίον του Θεμου Αναστασιάδη και επαυτοφώρο σύλληψη, τα οποία ακόμα και τώρα δεν μπόρεσε να αντικρούσει. Κυριότερα αγνοεί τη δικαιοσύνη (και αυτή κανει τα στραβα μάτια) και δεν δίνει εξηγήσεις συγκεκριμένες από που τα βρήκε αυτά τα χρήματα. Κάποιοι λένε ότι είναι προιον εκβιασμού για την υπόθεση του DVD του Ζαχόπουλου ή άλλου εκβιασμου για άλλη υπόθεση, ενώ το πιθανότερο είναι μέρος του ποσου να προέρχεται από φοροδιαφυγή και μαυρο πολιτικό χρήμα, κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι η δικαιοσύνη κολυσιεργεί και η κυβέρνηση δεν αντιδρά καθόλου σε αυτή την ολιγωρία (ούτε του Καραμανλή, ούτε του Παπανδρέου).

Συμπληρωματικά δείτε και στο dexiextrem αυτό το άρθρο που αφορά τη νεότερη εξέλιξη της υπόθεσης τον περασμένο Ιούλιο (2010) Και πάλι στα μαλακά έπεσε το παχύδερμο... μέχρι να αθωωθεί...