ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Μαΐου 07, 2010

Φοβερό! Χθες η ΝΔ έφτασε στο παρά πέντε της διάλυσης! 28 βουλευτές φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τη Ντόρα και πριν και μετά τη διαγραφή δηλώνοντας "παρών". Πόσοι ακόμα το σκέφτονται?

Δεν ήθελε η ίδια  να χρεωθεί διάλυση του κόμματος της ΝΔ και γιαυτό τους συμβούλεψε να ψηφίσουν ΟΧΙ

Σαν κόρη Μητσοτάκη, η Ντόρα σκέφτηκε ότι δεν θα της κάνει καλό να καταφέρει θανάσιμο πλήγμα στο κόμμα με το οποίο πέρασε όλη τη ζωή της. Πρώτον αυτό. Δεύτερον : Πολλούς από αυτούς που δήλωσαν στήριξη ...
στη θέση της -βουλευτές πχ που την στήριξαν σε προηγούμενες περιόδους όπως ο Κιλτίδης και που μπορεί να έχουν ακουστεί τα ονόματα τους σε σκάνδαλα- δεν θα τους ήθελε σε ένα πιθανό νέο σχηματισμό, οπότε θεώρησε ότι αν η αποχώρηση αυτών που θέλουν να διαχωρήσουν τη θέση τους με τη ΝΔ του Σαμαρά, μπορεί να γίνει με χρονική υστέρηση από τη δική της. Έτσι και θα είναι ελεγχόμενη -δηλαδή του ποιόν από αυτούς θα πάρει σε μια νέα προσπάθεια- αλλά και θα χρεωθεί σε μεγάλο μέρος ο Σαμαράς την διάλυση του κόμματος (κακή διοικηση και διαχείρηση καταστάσεων, λάθος επιλογές) ... δηλαδή ότι δεν ήταν ικανός να διασφαλίσει την ενότητα στην ουσία.