ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2010

Ανοίγει ξανά το gamato.info

Σύμφωνα με το  totefteri.blogspot.com το gamato.info θα ανοίξει σε λίγες μέρες με server από τη Γερμανία! Σωστή πληροφόρηση ή όχι, δεν είναι σίγουρο, αλλά εμεις το μεταδίδουμε γιατί θέλει πολύς κόσμος να μάθει νέα για το θέμα. Το σήμα και το σημείωμα δίπλα είναι αυτό που μας ενημέρωνε ότι έκλεισε το site τον Μαρτιο 2010 και ενώ είχε προηγηθεί και το κλείσιμο του Δεκεμβρίου 2009. 


Όλα τα άλλα μπάχαλο είναι σε αυτή τη χώρα, από τα Torrents βρήκαν να αρχίσουν την ανοικοδόμηση?  'Ολες οι υπόλοιπες χώρες έχουν μεγάλα torrents portals.

Χαράς ευαγγέλια για δεκάδες εκατομμύρια Έλληνες χρήστες internet! To gamato.info, το torrent site που αγαπήθηκε όσο τίποτε άλλο στην ελληνική επικράτεια, επιστρέφει ξανά ανανεωμένο με νέους, καινούργιους, γυαλιστερούς servers που βρίσκονται σε κάποιο μυστικό σημείο της Γερμανίας!
Αυτά όμως που παραμένουν μυστήρια είναι αν το νεό igamato.info θα είναι το ίδιο ακριβώς με το gamato.info; Θα έχει όλα τα προηγούμενα torrents συγκεντρωμένα; Η δομή του θα είναι ακόμα καταπληκτικότερη από την προηγούμενη;
Τα αποκαλυπτήρια του igamato.info θα γίνουν στις αρχές του Ιούνη!